Sziasztok!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
A keresési feltételeimnek felelj meg, ne raboljuk egymás idejét.
Köszönöm!
Valentin napra keresek gangbangre sportos nagyfarkú 21 cm től pasikat. Privát üzeneteket várok. Révfülöpön tudlak fogadni.
Csak február 14. 16 óra, aki elmer jönni, utazni tud, nem dolgozik, nem rohan...
Köszönöm!

Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok párok!
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Nem független, jól szituált, borotvált bi pasi vagyok.
Keresnék olyan bi, esetleg bi iránt érdeklődő párt, akik kipróbálnák milyen az, ha valaki részt vesz a szeretkezésükben, közben kényezteti mindkét félt orálisan.
Velem nem kell foglalkoznotok,(de ezt majd eldöntitek), nem a saját “elélvezésem” a cél, hanem hogy megfűszerezzem az együttléteteket.
Diszkréció nagyon fontos Nekem, ahogy gondolom Nektek is.
Tabu nincs, élvezés ahova csak szeretnétek, kényeztetés ahogy csak szeretnétek.
Ha felkeltettem az érdeklődéseteket, akkor írjatok rám.
További szép élményeket mindenkinek.
T.
Idős kővér pár házi barátja lennék,Baranya,Tolna megye.Adjatok tel számot és beszélünk
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Olyan párral ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok Párt vagy Lányt keresek Ma estére (02.2) !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Budapest - Vác - Rétság - Balassagyarmat - Salgótarján - esetleg még Heves megye Nógrád megye határához közel.
Amit keresek (sok mindenre nyitott vagyok de csak is azt amit a hölgy szeretne nem vagyok erőszakos tolongó tiszteletben tartom azt hogy közel engedtek tudom nekem ebben a szerepben hol a helyem!)
szóval amit keresek:
-benne vagyok a csak néző szerepben vagy kukkoló
-lennék fotós saját telefonotokkal!!!
-masszíroznék
-csak a hölgy verné ki a farkam
-esetleg hölgy részéről csak orál
-csak simogatás esetleg punci ujjazás
-egy rövid autós találkozó vagy akár utazni is tudok hozzátok vagy panzió
-és ha szeretnétek akár szexről is lehet szó
-vagy akár csak egy izgalmas beszélgetés
szóval nyitott vagyok mindenre az se baj ha szexmentes a találkozó.
Várom jelentkezésetek !
Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok! 35 éves sportos, diszkrét, ápolt férfi vagyok nőkkel vagy párokkal találkoznék, Budapesten a mai napon alkalmi vagy hosszabb távon is érdekel. Több infó és kép privátba.
Idösebbpár barátjalennék akármindkétfél örömére,kor alkatmellékes ápoltságfontos.
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Szívesen ismerkednék valós párokkal, baráti társaságokkal, akiket izgat a többszereplős szex. Kevés de nagyon pozitív tapasztalatokat szereztem eddig, amit szeretnék bővíteni. Nem hátrány, ha hasonló cipőben jártok, beszélgessünk, ismerkedjünk, aztán majd meglátjuk. Nyitott, érdeklődő, humoros, de nem gátlástalan személyiség vagyok. Gusztustalan dolgok nem vonzanak, profi hirdetők nem érdekelnek. Olyan párok válaszát is várom, akik "csak" nézőt(kukkolót) keresnek.
Heteroszexuális, független, dél-somogyi férfi vagyok. Egyéb "paramétereim" : 52/180/80
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Somogyi, baranyai párok, csoportok "huncutkodását" nézném, kukkolnám.... Utazni tudok, nem probléma.

Sziasztok. Budapest és Déli vonzáskörzetében olyan Hölgy vagy Pár társaságát keresem akik szeretnének egy középkorú Férfi társaságát!
Sziasztok!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt.
Keressetek bizalommal!
36 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Van tapasztalatom, sose mondok csődöt.
Keressetek bizalommal!
Komáromi vagyok
(Ez egy válasz Negyvenesnő üzenetére (2023. 07. 08. szombat 20:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Ma estére keresünk 30-45 év közötti enyhe biszex érdeklődésű nagyobb mérettel rendelkező (min. 18/5) budapesti hellyel rendelkező pasit mindkettőnk örömére. Ha helyed nincs, autós kaland is szóba jöhet! Arcos és intim fotó emailben feltétel a szimpátia és a kémia megléte miatt! Biszex párokat is keresünk .Privátban írj!
Ági és Zoli
Ági és Zoli
Sziasztok.
Nagyon örülnék, ha egy kedves pár házi barátja lehetnék. Ha van ilyen pár, beszéljük privátba! Maximális diszkréciót biztosítok, és kérek.
Nagyon örülnék, ha egy kedves pár házi barátja lehetnék. Ha van ilyen pár, beszéljük privátba! Maximális diszkréciót biztosítok, és kérek.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,
Sportos, magas, ápolt és nagyon igényes borotvált srác vagyok. Nőkkel és párokkal (kellő tapasztalattal rendelkezem) ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából. Normális és egészséges határokon belül nyitott vagyok. Átmenetileg hellyel nem rendelkezem, de mobilis vagyok, Most péntek v szombat esti találkozó alternatívával. Cegléd-Abony-Szolnok kke.
Üdv, Imi
Sportos, magas, ápolt és nagyon igényes borotvált srác vagyok. Nőkkel és párokkal (kellő tapasztalattal rendelkezem) ismerkednék kölcsönös örömszerzés céljából. Normális és egészséges határokon belül nyitott vagyok. Átmenetileg hellyel nem rendelkezem, de mobilis vagyok, Most péntek v szombat esti találkozó alternatívával. Cegléd-Abony-Szolnok kke.
Üdv, Imi