Sziasztok! Bp.-i és környéki párral ismerkednék pasiként hosszú távon a Hölgy örömére!
Sziasztok! Dombóváron nem függetelnként házibarát lennék!
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok! 34 éves fiatal életvidám srác vagyok, aki szereti megélni az élet apró örömeit. Szívesen ismerkedem párokkal tanuljunk egymástól, tudjunk örömeit adni egymásnak!
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Mosonmagyaróvár és kőrnyékén keresek párt. Házibarát lennék hosszú távon. Igényes 40-es pasi vagyok.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Sziasztok! Helyes-férfias, aktív/uni srác-pasi? Hely van! Nyíregyháza-Debrecen
Sziasztok!
Hereto férfiként keresgélek. Szexuálisan nyitott vagyok, természetesen vannak kivételek az én életemben is,de azt az ingerküszöböt nehéz átlépni!
Számomra a legfontosabb a kölcsönös tisztelet, az igényesség ,a higiénia és a diszkréció. Továbbá fontos számomra az, hogy akikkel megismerkedek nyitottak, tudatosak legyenek.Tudok domináns lenni és irányítani, de a "házibarát" szerep is vonzó számomra.
Alapvetően minden érdekel, ami új, ingerküszöböt elérő és vonzó lehet.
Utazni és fogadni is tudok Székesfehérváron, szabadidőm a munkámból kifolyólag sok van.
Hereto férfiként keresgélek. Szexuálisan nyitott vagyok, természetesen vannak kivételek az én életemben is,de azt az ingerküszöböt nehéz átlépni!

Utazni és fogadni is tudok Székesfehérváron, szabadidőm a munkámból kifolyólag sok van.
sziasztok . házibarátot keresünk csak a cicis tagunk részére részletek az adatlapon
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Házibarátot keresünk hosszú távra, rendszeres találkákra. Gyorstüzelők, átutazók és az ország túlsó felén élők lehetőleg boldogítsanak másokat!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Budapesti, hetero kapcsolatban élő, de hármasban vagy többesben sokmindenre nyitott 40 éves jóképű férfiként keresem partnereim minden földi jóra.
Azok akik ismerik az alábbi fogalmakat lehet, hogy pontosabb képet kapnak:
MMF, BI MMF, Cummkiss, Fucklick, wifesharing, dogging, spermlick, DP,
Ha a fentiek vonzanak akkor kezdjünk el ismerkedni.
Azok akik ismerik az alábbi fogalmakat lehet, hogy pontosabb képet kapnak:
MMF, BI MMF, Cummkiss, Fucklick, wifesharing, dogging, spermlick, DP,
Ha a fentiek vonzanak akkor kezdjünk el ismerkedni.
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Idősebb Monor,Üllő Gyál környéki pár házibarátja lennék hosszabb távra.
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Sziasztok, tabuk nélküli szexre keresek szimpatikus nyitott párt Bp-Pest megye illetve Kecskemét között.
Az idő kérdésében rugalmas vagyok, utazni tudok.
17/6 méretű, szőrtelen nagyon potens, sportos srác vagyok!
Az idő kérdésében rugalmas vagyok, utazni tudok.
17/6 méretű, szőrtelen nagyon potens, sportos srác vagyok!