Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

45 éves férfi vagyok szegedi párost keresek sok minden belefér nagyon kedves vagyok ,és lehet velem beszélgetni is
Jó napot mindenkinek
Adatlapom szerint keresnék partnert/partnereket.
Adatlapomon ha szimpatikus akkor gond nem lehet.
Írjatok bátran.
Üdv.
Albert
Adatlapom szerint keresnék partnert/partnereket.
Adatlapomon ha szimpatikus akkor gond nem lehet.
Írjatok bátran.

Üdv.
Albert
Sziasztok. Nagy ,kitartó szerszámmal keresek hetero házaspárt. Kor és alkat mellékes. Ápoltság ,igényesség fontos!!!
2,3,7,13,19,20 kerületek
2,3,7,13,19,20 kerületek
ma nyiregyháza kőrnyékéről valaki ???
Szívesen ismerkedem lánnyal, hölggyel, nővel és asszonyokkal. Kölcsönös szimpátia alapján Párokhoz is csatlakozom olykor szívesen, hetero alapon. Kérem, csak a aki komolyan gondolja és nem csak beszélgetni akar. Köszönöm.
Pàrként keresünk fiatal kedves fiút,Miskolc, Barcika környékén
Sziasztok!
Matol keresnek hetvegere holgyet vagy part!
Budapest belvarosaban helyem van.
Tobbi az adatlapomon.
Matol keresnek hetvegere holgyet vagy part!
Budapest belvarosaban helyem van.
Tobbi az adatlapomon.
Sziasztok!
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal smile
35 éves, budapesti, sportos vállalkozó férfi vagyok. Nem kigyúrt, de renderesen sportoló és magára rendkívül igényes.
Voltam már néhányszor a Tiktokban, azonban a swingerklub közönsége nem volt nekem annyira szimpatikus, azonban otthoni hármas felállásokban sokkal jobban megtaláltam, amit keresek.
Nagyon szívesen csatlakoznék párokhoz hetero alapon harmadiknak. Szívesen vagyok aktív, kezdeményező, a fantáziám nagy - azonban szívesen vagyok alkalmazkodó is és vagyok figyelemmel a pár vágyaira.
Keressetek bizalommal smile
Budapesti, hellyel rendelkező pasit keresünk hosszú távra,a hölgy kényeztetésére.48-52 év közötti,16-17 centi intim mérettel.Tudd hogy mi kell egy nőnek a hármasban!
Szívesen csatlakoznèk párokhoz a hölgy örömère. Budapest ès környèke. Hely megoldott.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Szombat délutánra, estére keresek
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
hölgyet, vagy párt közös huncutkodásra Miskolcon.
Hely van, de a közelbe én is tudok utazni
50 / 178 /80, jó méretű férfiként Sopronban ismerkednék intelligens hölggyel vagy párral, sok mindenre nyitottan.
sziasztok
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
42 eves aktiv bi ferfi vagyok,bi parokkal ismerkednek akikkel napkozben lehet talalkozni
magas,ferfias az alkatom,apolt es egeszseges vagyok
farkam 18cm,borotvalt
van kello tapasztalat,nem vagyok kamus
irjatok,ismerkedjunk
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Jelentkezem...
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2023. 05. 03. szerda 12:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 05. 03. szerda 12:50

Sziasztok!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!
58éves pár keres pasit,Fejér megyéböl!
Olyan jelentkezzen aki komunikativ!! Nem csak ír egy üzit aztán fél napra eltünik!!
Ilyenböl már elegünk van!! Ja és érjen rá hétvégén este fele!