Sziasztok! Hétvége folyamán akár a nappali órákban is párhoz csatlakoznék a hölgy örömére…Eger-Jászberény-Hatvan-Gödöllő-Pásztó-Gyö- ngyös körvonalon..
Sziasztok! Lánnyal vagy hetero párral ismerkednék laza szexkapcsolat cêljából! Utazni és fogadni is tudok! Kamusok, melegek , kép gyűjtögetők kíméljenek! Üzenet privátba! Akár ma!
Sziasztok !
Nagy farkú fiú szívesen csatlakozna párhoz, a Nő kényeztetésére.Utazni tudok. Kérlek olvassátok el az adatlapomat. Üdv Matifu
Nagy farkú fiú szívesen csatlakozna párhoz, a Nő kényeztetésére.Utazni tudok. Kérlek olvassátok el az adatlapomat. Üdv Matifu
Sziasztok! Adatlapom szerint keresgélek! Irjatok nyes

Sziasztok.ápolt intelligens házaspárt keresek tartós barátságra. N
Ma este lenne pár hármas örömökre? Én bp XI. hely van
Pár, ki meglátogatna? Legyen egy jó kezdet
Bp

3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Diszkrét férfiként, elvárások nélküli masszázst adnék kedves hölgynek vagy pár hölgy tagjának Szolnok környékén (100 km-en belül). Amennyiben megvan a közös szimpátia tovább is léphetünk. Szívesen végignézném szeretkezéseteket is. Telefonos egyeztetés elengedhetetlen. Helyem van, de utazni is tudok. Komoly jelentkezőt várok privátban. Köszönöm!
További szép napot mindenkinek!
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok

Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek párokat ma vagy holnap estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
Budapesten és környékén keresek párokat ma vagy holnap estére, akiket kukkolhatok. Szeretném kipróbálni, hogy milyen úgy puncit nyalni, hogy közben dugják.
Viber, whatsapp megoldható!
Írjatok bátran!
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.

Sziasztok. Nagy szerszámot kedvelőhölgyet ,házaspárt keresek ,hosszú távra.
NYIREGYHAZI PÁR házibarátja lennék
Potens magas pasi vagyok
Potens magas pasi vagyok
szerintem kicsit sok.mindenféle értelemben...
(Ez egy válasz Glob112 üzenetére (2023. 03. 23. csütörtök 09:00), amit ide kattintva olvashatsz)