Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Házibarát lennék BP. +100km

Sziasztok!
Budapesten heteró pár, elhanyagolt nő játszótársa lennék !
Valóban 23 cm es cerkámmal
Budapesten heteró pár, elhanyagolt nő játszótársa lennék !
Valóban 23 cm es cerkámmal
Sziasztok.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Kezdő bi férfiként keresek olyan házaspárt, akikhez hosszútávon csatlakozhatnék mint házibarát, akár mindkét fél örömére.
Imádom a női testet és a puncit, de égek a vágytól, hogy egy megfelelő párral megéljem, megéljük vágyainkat. Nem okozna számomra problémát, hogy a feleség aktiv, vagy passziv részvételével a férjet is finoman kényeztessem, érzékien leszopnám, spermáját lenyelném. Igény esetén mindezt hagynám is... Emellett természetesen bármi jóban benne vagyok a feleség kényeztetését illetően is.
Igényes, értelmiségi, humoros pasi vagyok átlagos alkattal és mérettel, sok spermával...
Győr-Esztergom-Székesfehérvár háromszögből keresek.
Veszprémben kiverném valakinek de csak viszonzás nélkül
írj bátran

Párokkal ismerkednék Somogy vagy Baranya vármegyéből, akiket izgat ha szex közben valaki közelről nézi őket... Csak nézni szeretném, szex nélkül...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések ,simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések ,simogatások !

Sziasztok! Párral vagy nővel ismerkednék, kizárólag a hölgy örömére
Mi is keresünk

Törölt felhasználó (4697280)

Sziasztok mi egy hetero pár vagyunk 37/42 évesek .szombat vagy vasárnap estére keresünk 2 jó méretű max 40 éves korig pasit. Vibered legyen privátba irj
Sziasztok!! Pártokkal ismerkednék. 26 éves mackós tisztelettudo férfi vagyok. Bp-en és környékén rugalmas időbeosztással.
Kedves, arányos jófej párt keresek 40 éves korig, ahol a férfi bi nem jelent akadályt.
Szép napot.
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez nálam?
Szerintem.
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Akár a ház körüli kerti munkákba is segít nektek, vagy a házon belül a képességei szerint, mindez jó hangulatban.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, ő örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben, és a közös kikapcsolódásban.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi lenne számomra a jó házibarát.
Ha szeretnél velem egy ilyen kapcsolatot, akkor írj levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Arc és egyébb fotót kérésre természetes küldök igény szerint privátba.
Üdvözlettel: Albert
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez nálam?
Szerintem.
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Akár a ház körüli kerti munkákba is segít nektek, vagy a házon belül a képességei szerint, mindez jó hangulatban.

Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, ő örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben, és a közös kikapcsolódásban.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi lenne számomra a jó házibarát.
Ha szeretnél velem egy ilyen kapcsolatot, akkor írj levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Arc és egyébb fotót kérésre természetes küldök igény szerint privátba.
Üdvözlettel: Albert
Bp+100km keresek házaspárt hosszabb távra. Kellemes együttlétek,havi rendszereséggel.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Kedves, arányos jófej párt keresek 40 éves korig, ahol a férfi bi nem jelent akadályt.
Sziasztok.
Párt keresek , ahova csatlakozhatnek hetero urkent. 28 eves vagyok, nagy intimmel.
Erettebb paroknak orulnek. Nagy cici , telt alkat a kedvelt szamomra.
Budapest , Komarom varmegyeben, Pest megye
Párt keresek , ahova csatlakozhatnek hetero urkent. 28 eves vagyok, nagy intimmel.
Erettebb paroknak orulnek. Nagy cici , telt alkat a kedvelt szamomra.
Budapest , Komarom varmegyeben, Pest megye
Sziasztok
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 06. 23. péntek 09:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 06. 23. péntek 09:27
Törölt felhasználó (4706593)

keresunk egy jomeretu jokiallasu pasit
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Holgytagunk kenyeztetesere.
Nyiregyhaza
Hely van
Vasárnap, és egész jövő héten, Tiszatavi. Nudizos hajokázashoz keresek hölgyet esetleg párt