Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.
Miskolci pár házibarátja lennék
Sziasztok!Lányt illetve párt keresnék,laza diszkrét szexkapcsolatra
Masszázsban jártas férfit keresünk házi barátnak nagy intim méret előny
Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem ! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / !!!!!Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!! A méret nem számít !!!!;;;,,,,,
Szép jó reggelt.
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez?
KI A HÁZIBARÁT?
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi számomra a jó házibarát.
Ha tetszene velem egy ilyen kapcsolat, akkor írjanak levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Üdvözlettel: Albert
Házi barát is lennék.
Mit is jelent ez?
KI A HÁZIBARÁT?
A házibarát úgy gondolkodik és gondoskodik rólad, mint egy barát, vagy mint egy jó férj.
Mindenről beszélgethetsz vele és minden köztetek marad.
Ha kell megért, ha kell izgul érted, ha kell tűr és szenved érted.
Barátja a férjednek, bizalmasa mindkettőtöknek.
Hívhatod éjjel, ha nem tudsz aludni és megiszik veletek egy pohár bort. Ezért olyannak kell lennie, mint ti vagytok.
Észben, mentalitásban és jellemben.
A legjobb szexpartner.
Ha akarod vagy látszik rajtad hogy szeretnéd, örömmel kinyal, miközben örül annak ha ezt élvezed.
Akár viszonzás nélkül is.
Türelmesen és természetesen vesz részt a közös szexben.
Kiváló harmadik.
Pótolhatatlan harmadik, ezt azonban diszkréten teszi.
Úgy baszik ahogy neked jó, úgy szopat ahogy egy királynőt illik.
A férjeddel megértik egymást, kiegészítik egymást és mindketten téged akarnak, kívánnak és szolgálnak.
Az örömük Te vagy.
Hát valami ilyesmi számomra a jó házibarát.
Ha tetszene velem egy ilyen kapcsolat, akkor írjanak levelet nekem bátran, össze hozzuk.
Üdvözlettel: Albert
sziasztok
Ápolt intelligens férfi vagyok,nagy szerszámmal. Keresek 50 es házaspárt hetero a alapon a hölgy örömére.
N
Ápolt intelligens férfi vagyok,nagy szerszámmal. Keresek 50 es házaspárt hetero a alapon a hölgy örömére.
N
Biszex pár szófogadó házibarátja lennék.
Ha úgy érzed, hogy felizgat, ha feleségedet egy hatvanas pasi simogatja, megcsókolja, esetleg el is élvezteti (nem kell feltétlenül megdugni) akkor szívesen rendelkezésre állok. A dolog a ti élvezetetekről szól, én azt élvezem, hogy nektek is jó. Persze baráti viszonyra is gondolok.
Sziasztok!
Pénteken (2023.03.17.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Pénteken (2023.03.17.) kora estére keresünk blowbang bulira igényes hetero pasikat. Helyileg Budapesten lenne a huncutkodás. Fotó nélküli adatlappal kérlek ne is fáradj... Ha úgy gondolod, hogy írsz nekünk, azt privát üzenetben tedd !
Vas megyében házibarát lennék hosszú távra. Intelligens, sportos srác vagyok.
sziasztok bekes megyi helyel rendelkezo igenyes bi pasi vagyok,keresek not part ,van helyem de utazni is tudok arckepet emailben kuldok
érdekel.
(Ez egy válasz X üzenetére (2023. 03. 15. szerda 14:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 14:00
Törölt felhasználó (4697280)

Szia mi egy pár vagyunk holnapra keresünk pasit
Csongrád-Dél-békés? Szívesen lennék házibarát!
Sziasztok.
Ma estére keresünk fiatal potens jóképű sportos pasit a párom kényeztetésére.
Előny ha helyed is van.
Budapast Szfvár között.
Ma estére keresünk fiatal potens jóképű sportos pasit a párom kényeztetésére.
Előny ha helyed is van.
Budapast Szfvár között.
Sziasztok
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
Mai napon lenne nő vagy pár? Szóló ápolt pasiként találkoznék! Képek a profilomban. További szép napot kívánok!
Szia mi egy pár vagyunk holnapra keresünk pasit
(Ez egy válasz feleségintéző üzenetére (2023. 03. 15. szerda 13:43), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 03. 15. szerda 13:43

Sziasztok !
Szívesen lennék megbízható nyitott pár/házaspár diszkrét házibarátja tartósan és rendszeres találkozásokra a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Szívesen lennék megbízható nyitott pár/házaspár diszkrét házibarátja tartósan és rendszeres találkozásokra a hölgy kellemes kényeztetésére örömére. Várom jelentkezéseteket privát üzenetben !
Sziasztok !
Sziasztok! Párokat, illetve nőket keresek aki(k)hez csatlakozhatok. Fiatal, magas, sportos pasi vagyok extra nagy és vastag intimmel!