Sziasztok ismerkednék adatlapom szerint.

Sziasztok!
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Budapesten 11.kerben lakom. Környéken keresek partnert/partnereket. Lány vagy hölgy személyében. Helyem van.
Üdv Zoli
Sziasztok!
Ha tetszenek a videóim és te, ti is szeretnétek akkor szívesen készítek Tribute videót.
Ehhez csak egy olyasmi kép kell mint ami az utolsó videómon látható
Ha tetszenek a videóim és te, ti is szeretnétek akkor szívesen készítek Tribute videót.
Ehhez csak egy olyasmi kép kell mint ami az utolsó videómon látható

Párt keresek .van helyem
Sziasztok! Olyan párokkal ismerkednék, akik a nem megszokott dolgokra izgulnának inkább, nem pedig a levelezés, és kávézás a kedvenc időtöltésük. 45 éves, nagyon igényes, diszkrét pasi vagyok. Utazni tudok, perverzebb dolgokban is partneretek lennék. Csak párokkal ismerkedem, szóló pasik ne!
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Elhanyagolt férj vagyok. Hàzibaratja lennék diszkréten párnak. Csók
Olyan párhoz szeretnék csatlakozni ahogy nyalhatnám a puncit amíg dugják vagy fordítva.
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Idősebb hölgy el ismerkednék, házi barát lennék.
Extrém túlsúlyos,200 kg körüli hölgy házibarátja lennék. Sportos férfi vagyok,az extra kövér nők a zsánereim.
Extra nagy méretű szeméremajkakkal rendelkező hölgyet illetve párt akinek a hölgy tagjának ilyen puncija van, kényeztetnék orálisan, akár órákon ár .......
Somogy vármegyében szívesen ellátogatnék szilveszteri buliba...
sziasztok
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
egyedulallo biszex ferfikent parokhoz csatlakoznek,illetve egyedulallo holgyekkel is szivesen ismerkedem
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
szerszamom 18cm,borotvalt
irjatok batran,ismerkedjunk
koszonom
sziasztok . Olyan hölgyet keresek aki a nagyobb méretet szereti.vagy kipróbálná.
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt...

28 éves igényes Borsodi pasiként keresnék nőt vagy párokat közös nudizas illetve közös programok/swinger klubbok/szaunák látogatásához. Ha valakinek/valakiknek felkeltettem az érdeklődését nyugodtan írjatok privátban
47 éves ápolt, jókedvű, nyitott pasi vagyok!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Elsősorban, hölgy partnerem keresném, hosszú távú kapcsolatra! Ha szereted a swinger életmódot, dogging-ot, bukakket, gang-banget, spermát, nudit.. stb
Bennem partnerre találsz!!!
Párok társaságát is keresném, házibarát kapcsolatra!!
Sziasztok!
Beszálnék párhoz, Budapest és környékén!
Beszálnék párhoz, Budapest és környékén!
NYIREGYHAZAN parokat /holgyeket fogadnék
Igényes belvárosi lakasban.
Magas 196cm igenyes teljesen szortelen pasi vagyok
Igényes belvárosi lakasban.
Magas 196cm igenyes teljesen szortelen pasi vagyok