Sziasztok ! Párokat vagy hölgyeket keresek minden jóra ! Spermás , pisis punci nyalás a kedvencem !!!!!! Vagy aktus közbeni nyalás / a fiút is meg a lányt is izgatni = fuck licking/. +/ láb szex / Olvass adatlapot // házibarát is lehetek - hosszútávra csak !!! //Csak a közelből keresek !!!?!?!!?! / Párokat kukkolnék szex közben /!!!!!!!
sziasztok. Nagy farokkal szivesen lennék házibarát. Kor és alkat mellékes. ápoltság fontos. N
Sziasztok Kecskemét környékén keresnék párt akikhez beszállhatnèk!
Orálkalandra Budapest, délpest környékén ismerkednék párokkal, rendszeres találkozásokhoz is
Sziasztok, jó fej párral ismerkednék ha lehet rendszeres randikhoz.Bajai független, fiatalos pasi vagyok.
Hello! Pár ismerkedne borsodi pasival ha esetleg van itt olyan írhat nekünk. Adatlap szerint persze. Sok sikert mindenkinek.
Szabadidő eltöltésére keresek nagy szerszámot kedvelő hölgyet párt
58éves pár keres pasit ma akár ma estére.
Tatabánya környékén.
Tatabánya környékén.
Nyíregyházán érzéki idősebb párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Jó szex este?
50-es, sportos, bi pasit keresünk Szentendrén!
Sziasztok! Ma estére keresünk egy férfit, aki csatlakozna hozzánk!
Legyél türelmes, intelligens és legfőképp ápolt! 27-45 év között!
Szentendrén lakunk!
Legyél türelmes, intelligens és legfőképp ápolt! 27-45 év között!
Szentendrén lakunk!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Elhanyagolt férj keres párt. Házibaràt lennék diszkréten. Hosszú távon.
Sziasztok!
Igényes párt keresem. HÁZIBARÁT szerepre
Magas ápolt normális szőrtelen pasi vagyok helyem van
Nyíregyháza
Igényes párt keresem. HÁZIBARÁT szerepre
Magas ápolt normális szőrtelen pasi vagyok helyem van
Nyíregyháza
Kiadó házi barát állás ,diszkréció , kemény kitartó kellemes méret feltétel . Fizetés természetben
Sziasztok házibarát lennék hosszutávon Tolna megye és környezö megyék privátban keressetek köszönöm
Sziasztok! Jó megjelenésű, jó mérettel rendelkező bisex pasit keresünk rendszeres partnerünknek!
Sziasztok párok! Tartós házibarát lennék (házas)párnak…
sziasztok házibarátot keresünk hosszabb távra . beszélgetés . képcsere telefon . kötetlen találkozó és utána több ha mindenki megfelel egymásnak és nem fejest ugrani az ágyba egy ismeretlennel.Aki ezt elfogadj annalk várjuk a jelentkezését . többi infó az adatlapon.