Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt.

Sziasztok, jó fej párral ismerkednék rendszeres randikhoz.Bajai független, diszkrét pasi vagyok.
Szép Napot! Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján!
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Esetleg 55 ?
(Ez egy válasz Discretsecret üzenetére (2023. 02. 05. vasárnap 14:21), amit ide kattintva olvashatsz)
2023. 02. 05. vasárnap 14:21

60+os férfit keresünk!
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
Mi egy rendkívül igényes 30 éves női taggal és 45 éves férfi taggal rendelkező pár vagyunk. Elképesztően csinos, modell alkatú barátnőm örömére keresünk nyalni szerető, 60 évesnél idősebb, igényes férfit. Izgatja a fantáziáját a 60+os korosztály és ezt szeretnénk megélni közösen. Csak akkor jelentkezz, ha nem okoz gondot fotót és telefonszámot küldeni majd emailben
60+os férfit keresünk!
Sziasztok mi egy kezdő pár vagyunk 36/43 keresünk kezdő párt elsőre egymás előtti szex orális parcsere. Illetve nyalni és maszirozni szerető pasit pasikat vibered legyen
Sziasztok! Ma estére, éjszakára vagy a holnapi nap folyamára keresnénk egy pasit, aki az adatlapunkon szereplő leírás szerint csatlakozna hozzánk!

Cegléden ismerkednék, találkoznék kölcsönösen kellemes időtöltés reményében.
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! Ma este pár hölgy tagját masszíroznám, kényeztetném párja előtt vagy vele közösen .. Utazni tudok.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok!Én egy Várpalotai srác vagyok!Sok mindenben benne lennék de csak párok, vagy lányok érdekelnek! Helyem van akár hétköznap is, utazni is tudok bizonyos keretek közt! Most van szakállam, sok tetoválás!De igényes vagyok!Ha úgy van várom az üzit!!
Soproni párral ismerkednék, "házibarátkoznék"... A sima meztelenkedéstől, kukkolástól...akár extrémebb játékokig. (Ha lehet privátban válaszoljatok, köszi
)

Eger környékén hazibaratja lennék párnak,szóló hölgynek.
Sziasztok,
Bedobom magam, szívesen csatlakoznék 3-nak diszkréten...
ha esetleg hiányozna egy 3...fél
Bedobom magam, szívesen csatlakoznék 3-nak diszkréten...
ha esetleg hiányozna egy 3...fél
Gödöllőn és kornyéken házibarát lennék sportos 40 es privi !
Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást
Hölgyekkel, párokkal, bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és videóm is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat és egymást

Sziasztok! Budapest és környékén Párral ismerkednék az adatlapom alapján