Sziasztok !
Engem is izgatna ha lenne egy házibarátunk csak a párom kellen rávenni. Beszéltem már róla neki. Szívesen beszélgetnék Szolnok közeli korunkbeliekkel erről és akiket izgat a dolog.
Engem is izgatna ha lenne egy házibarátunk csak a párom kellen rávenni. Beszéltem már róla neki. Szívesen beszélgetnék Szolnok közeli korunkbeliekkel erről és akiket izgat a dolog.
Szegeden párhoz csatlakoznék házibarátnak
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Budapesti párok?
Budapest és környékén Bi Párral ismerkednék
Sziasztok budapesti párok!
23 éves érett, sármos, potens srácként állandó harmadik félként perverzkednék hölgy örömére! Budapesti vagyok.
23 éves érett, sármos, potens srácként állandó harmadik félként perverzkednék hölgy örömére! Budapesti vagyok.
Sziasztok
Kedves párral ismerkednék ,42 éves heves megyei férfi személyében …
Kedves párral ismerkednék ,42 éves heves megyei férfi személyében …
14-15. kerület környékén szopatnék
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Gyengém a nagy szemérem ajkakkal rendelkező Punci. Keresem azt a hölgyet aki nagy szemérem ajkaival elkápráztatna vagy párt ahol a hölgy tagjának ilyen puncija van. Csatlakoznák hozzájuk Kizárólag hetero alapon.
Fiatal 21 & 31 éves párhoz keresünk pasit csak a nő örömére cuckold játékban. 30-45 között, max 16 intim, jelentkezés fényképpel. Péntek este reális. Bp-en van helyünk nálunk.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok pàrhoz csatlakoznèk a hölgy örömère.Fejèr megyèben.
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit. hely van.
NYIREGYHAZI pár KERES igényes nagyméretű pasit , aki rendszeresen teleélvezné a hölgytagunk.
Állandó hármas kapcsolat miatt ismerkednék jóképű, nem dohányzó csak független, 40 körüli pasikkal. Kapcsolatjelölés nem érdekel, tudj írni pár összetett mondatot. Fotót se kéregess, ha elötte nem vállalod a telefonbeszélgetést.
Sziasztok van itt olyan hölgy vagy pár aki ismerkedne egy sok mindenre nyitott pasival Jászberény és környékén
Sziasztok. Ápolt ,normális ,környezetemre és magamra igényes pasiként ,szivesen lennék házaspár házibarátja. Bp VII.ker. Búvóhelyem van. Diszkréció adott. Higiénia maximális.
Igenyes par vagyunk izmos jokepu sracot keresunk cuckoldra Foto az adatlapon.
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza