Jóképű, intelligens és igényes fiatal férfiként csatlakoznék szintén igényes párhoz harmadiknak hetero alapon csak a hölgy örömére Budapesten vagy közvetlen vonzáskörzetében!
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Várom a jelentkezéseteket privátban.
Képek társkeresős adatlapomon.
Soproni szubmisszív hölggyel vagy ilyen hölgytagú párral ismerkednék rendszeres kapcsolatra.
(privátban írjatok!)
(privátban írjatok!)
Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok!
Valós Hölgyet vagy Párt keresek Heves megyében! Adatlapomon sok információ fent van!
Valós Hölgyet vagy Párt keresek Heves megyében! Adatlapomon sok információ fent van!
Párok társaságát keresem a hölgy örömére tennék Pest megye környékén keresgélek remélem van normális pár utazni és fogadni is tudok
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen wink
Vibered legyen

Egy kellemes párt keresek 3-mas kapcsolatra!
Budapesten!
Budapesten!
Házaspár házibarátja lennék. Kor, alkat nellékes. Ápoltság, diszkréció alap. Bp +150km, utazás ok, de fogadni is tudok. Várom a leveleket. Norbi
Sziasztok!
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Hétköznap délelőtti órákra keresek hellyel rendelkező partnereket a közelemből. Elsősorban párt vagy hölgyet. Párokkal akár hetero alapon, akár mindenki örömére, ez csak megbeszélés kérdése. Max diszkréció fontos.
Sziasztok.mindket reszrol bisex par barati kapcsolatat keresem tabuk nelkul
hely adott.

Sziasztok nudista vastag farkú férfi vékony nudista szeximado párt keres szexre,nudizasra hosszú tartós kapcsolatra
sziasztok 37éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra pártól se zárkózunk el helyünk van.
Jelentkezem.
Vastag méretes intímmel keresek kedves ápolt párt,akik szeretnének bevonni egy férfit a szexuális életükbe ,és akiknek fontos,az ápoltság,és a kultúrált viselkedés,nem mellesleg szeretik a kellemes szexet. Képeim vannak írjatok bátran. Legfeljebb nem egymást keressük,de az is lehet,hogy igen.

Sziasztok!
Budapesten és környékén keresek kedves párt. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Budapesten és környékén keresek kedves párt. 38 éves hármasban tapasztalt, sportos srác vagyok.
Sziasztok. Bi férfi tagú párral ismerkednék. Nyíregyháza és környéke.
NYIREGYHÁZI sok szabadidővel rendelkező HÁZIBARÁTOT keresünk!
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen
Vibered legyen
Foto a hölgytagunkról adatlapon. 150/50/23 kielégíthetetlen

Vibered legyen
Sziasztok!
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..
Erotikát kedvelő, diszkrét párokkal, hölgyekkel szeretnék ismerkedni tabumentes szexhez. 51/180/85, független, fiatalos, heteroszexuális, somogyi pasi vagyok.
Szívesen leveleznék swinger, cuckold, gloryhole, dogging, gangbang, erotikus filmek témákban... Tapasztalatok, fantáziák, izgalmas történetek, stb... Mindenevő vagyok...
Szókimondó levelek sem riasztóak számomra, sőt..