Párokkal ismerkednèk.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok

Sziasztok! Igényes, ápolt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Helyem van a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! Ma vagy holnap csatlakoznék pàrokhoz! Utazni és fogadni is tudok! Ha az adatlapom alapjàn érdekes lehetek szàmotokra jelezzétek, vàrom a jelentkezéseteket!

Törölt felhasználó (4674426)

Sziasztok, szép napot. Ma buli,gangbang partira párt hölgyet keresünk
Isten(nő)i popód van!
Békéscsabán is túrázhatna egy hasonló adottságú nő/pár
(Ez egy válasz katamark0515 üzenetére (2022. 10. 14. péntek 10:50), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 10. 14. péntek 10:50

Sziasztok!
Holnap a Balaton körül túrázunk
Szállásunk még nincs, de talán nálad majd lesz
Ha nem, akkor jövünk haza Budapestre, ott is számítunk kalandra
Férfias, akár pocakos, mackós pasikat keresünk elsősorban, a kor nem számít! Cuckold, hármas az elképzelés... Várjuk privátban a jelentkezésed, nem fogunk tudni mindenkinek válaszolni, ezt előre leszögeznénk. Puszi nektek
Holnap a Balaton körül túrázunk

Férfias, akár pocakos, mackós pasikat keresünk elsősorban, a kor nem számít! Cuckold, hármas az elképzelés... Várjuk privátban a jelentkezésed, nem fogunk tudni mindenkinek válaszolni, ezt előre leszögeznénk. Puszi nektek
Sziasztok!
Magamra és a környezetemre igényes, szingli 33 éves egyedülálló srác vagyok. Olyan nőt, nőket vagy párokat keresek, akikkel kiélhetem a vágyaim. Hosszas kényeztetés, egy kis perverzió és minden földi jó
Írjatok bátran!
Magamra és a környezetemre igényes, szingli 33 éves egyedülálló srác vagyok. Olyan nőt, nőket vagy párokat keresek, akikkel kiélhetem a vágyaim. Hosszas kényeztetés, egy kis perverzió és minden földi jó

Írjatok bátran!
Igényes,fiatal férfit keresünk Miskolc, Barcika környékén..Hàzaspàr vagyunk..
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok..
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok..
Sziasztok!
Írjatok bátran!

Írjatok bátran!
Sziasztok, szép napot. Ma buli,gangbang partira párt hölgyet keresünk
Fiatal androgün fiu vagyok.
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Nagy BIMBOUDVARos lanyt vagy part keresek. Pest megye
Igényes jóméretű potens NYÍREGYHÁZI pasi ismerkedne párokkal , nőkkel!
Helyem van
Helyem van
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok! Ha egy kis kikapcsolódásra, kényeztetésre vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg PÁROKHOZ IS csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok! Igényes, ápolt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Helyem van a 13.kerületben. Intim 21/6
Nagykanizsai vagy környéki idősebb hölgyet, párt keresek gyengéd, érzéki vagy akár szenvedélyes szexre mindkét fél örömére!
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
Ápolt, sportos, igényes, fiatalos kinézetű, jóképű, minden téren megbízható, diszkrét férfi vagyok.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Bisex pár hazibaratja lennék.