Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Masszőr fiu keresi kellemes pár társaágát
Házibarát kedvenc masszőre lennék
Házibarát kedvenc masszőre lennék
Sziasztok! Szép Estét! Esetleg van olyan Bi pár akik komolyan gondolják és hosszú távon szeretnétek egy Hazibarátot....
Unatkozom! Van aki lazulna velem? Hölgy, pár?Szex nélkül is ok, csak társaság legyen! Utazni tudok, autóm van!!
Email :silver.janti@gmail.com
Email :silver.janti@gmail.com
Sziasztok,
40éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen ismerkednék most 7végén.
Bármilyen erotikus program érdekel, szeretek nudizni, többesben is van tapasztalatom.... tényleg csak jól érezném magam kötetlenül.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
40éves, normális átlagos testalkatú, helyes pasiként szívesen ismerkednék most 7végén.
Bármilyen erotikus program érdekel, szeretek nudizni, többesben is van tapasztalatom.... tényleg csak jól érezném magam kötetlenül.
Ha valakit esetleg érdekelnék privátban bővebben + kép.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Budapesten keresek kortól állattól függetlenül hölgyet akit orálisan kényztethetnék teljesen fallosz és szexmentesen. Tiszta ápolt Bp is 44 éves férfi vagyok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
sziasztok. Nagy szerszámmal ,szivesen lennék házibarát Bp+100km helyem van ,de szivesen utazok is. Norbi
Sziasztok hazibarat lennek hosszutavon egy Hajdubihari +100km.parnak akik komolyan gondolja
Sziasztok Rodoszra jön valaki? Mi itt vagyunk Oktober ig.
Üdvözlet
Alex vagyok zalaegerszegi potens igényes, értelmiségi, szabad szolgáló.
Keresem azon szolgalható partnerem,aki szabadidejében rendelkezne velem,kihasznàlna
köszönöm előre is a bizalmat,vàrom azon partnerem ,akàr pàr személyében is,aki igényt tartana egy szolgàlóra
Alex vagyok zalaegerszegi potens igényes, értelmiségi, szabad szolgáló.
Keresem azon szolgalható partnerem,aki szabadidejében rendelkezne velem,kihasznàlna
köszönöm előre is a bizalmat,vàrom azon partnerem ,akàr pàr személyében is,aki igényt tartana egy szolgàlóra
42 éves sportos kan házibarát lenne hetero alapon Pest megye .privi
Sziasztok! Budapest és környékén Bi Párral ismerkednék!
Feleség közös kényeztetésére keresünk nagyobb mérettel rendelkező pasit..Győr környékéről.
Sziasztok! Eljátszottatok a gondolattal, hogy az együttléteitekbe még egy férfi társaságát keresitek? Esetleg már tapasztalattal rendelkeztek, és tudjátok mekkora izgalmat és élvezetet okoz a hármas felállás? Ha éppen férfit kerestek az élvezetek halmozására, és egy 38 éves, sportos testalkatú férfi közeledésére gondoltatok, akkor az adatlapom szerint szívesen ismerkednék Veletek.
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Többes felállásban kellő tapasztalatom van, így csalódást nem fogok okozni.
Szívesen olvasnám privát leveleteket, hogy aztán személyesen is bizonyítani tudjak
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Szép napot mindenkinek. Bp pasiként keresek ismerkednék csatlakoznék pár barátja lenni. Saját lakásom van ,így ha nincs hol kérdés részemről nem gond. Akár olajos masszáz is. Ma is ok
Sziasztok, 40-es házaspárt keresek a hétvégén hármas szexre. Új fotóim mellett az adatlapomon megtalálod a részletes bemutatkozásom is. A hely megoldott Pécsen. A többit privátban!
Köszönöm
Köszönöm
Csinos 22/150/40 parommal keresunk Nagyfarku pasit HÁZIBARÁTNAK hosszútávra Nyiregyhaza