Gödöllőn és környéken házibarát lennék 42 éves sportos férfi privi
Üdv! Mackós ffi-ként keresnék párt Sopron és környékén,a hölgy örömére.
Csak hetero!
Csak hetero!
Sziasztok,jó fej páros társasága lennék ha lehet hosszabb távon rendszeres randikon.Bajai független,diszkrét pasi vagyok.
Sziasztok hellyel rendelkező pár vagyunk és hölgyet keresünk mára kis huncutkodásra.

sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Szép estét ma esti huncutkodásra keresnék bevállalós hölgyet illetve párt esetleg több párt mivel megfelelő hellyel rendelkezem egy ilyen bulira csak bátran írj egyszer kell elkezdeni Gyöngyös Jászberény Hatvan körzete
Sziasztok Tatabányai åtlagos 45 éves férfiként szìvessen lenék pár házi barátja.Komolyan gondolom nem vagyok kamus.
Házi barát lennék olyan párnál ahol domináns férfi keresnek a nőnek házi barátnak, aki gondoskodik a a pár női tagjának az ilyen jellegű élvezetéről! ..... címem: vlad71111@freemail.hu
Sziasztok!
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Email :silver.janti@gmail.com
Van hölgy vagy pár aki/akik lazulnanak velem MA??Meztelenkedés, beszélgetés,maszti...stb ahogy alakul!
Utazni tudok, autóm van!!
Csak komolyan találkozni is akarók jelentkezését várom!!
Email :silver.janti@gmail.com
Szia, sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
196cm magas igényes intelligens ápolt pasi , PÁRT keres rendszeres hetkozbeni talalkozokra!
Nyiregyhaza
Hely van
Nyiregyhaza
Hely van
Sziasztok ! Házibarát is lehetek
párhoz csatlakoznék nyitott vagyok új dolgokra is !/ kis perverzió is belefér ! Nem levelezni akarok itt ! Egy szexért nem fogok utazni 50-100-150-200 km-t !!!! /Kedvencem fuck licking és spermanyalás punciból !!/// üdv így keress !!!!!

Sziasztok! Most hétvégén csatlakoznék pàrokhoz, nem gond a tàvolsàg utazni észre fogadni is tudok!
Párokhoz csatlakoznék,alkalmi,illetve hosszútávra!
Hölgynél, idősebb hölgynél, lennék házi barát. Nyalnék, többszörösen kényeztetnék.
Csatlakoznék párhoz is !
Csatlakoznék párhoz is !

Nem dumalok melle.
BEKESBEN.
MACIS,KOVER SRACKENT.
RETTENTO SOK GECIVEL KERESEK AKAR NOT,PART,IDOSEBB 70ES HOLGYET AKIT RENDSZERESEN MEGSZOPATHATOK.
BEKESBEN.
MACIS,KOVER SRACKENT.
RETTENTO SOK GECIVEL KERESEK AKAR NOT,PART,IDOSEBB 70ES HOLGYET AKIT RENDSZERESEN MEGSZOPATHATOK.
sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok...
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok...
Sziasztik. Feleséget keresek 30-50ig. Komolyan!!!