Sziasztok,
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
Hosszú évek után ismét szeretnék kialakítani házibarátságot egy szexi igényes párral Budapesten vagy Pest megyében. Akinek a fotóim alapján szimpatikus vagyok írjon rám privátban.
Budapesten keresek heteró alapon !
Ha pont egy nagy és kemény cerka hiányzik , akkor keress bizalommal !
Ha pont egy nagy és kemény cerka hiányzik , akkor keress bizalommal !
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
NYIREGYHAZAN párt kerek ahol a pasi végignézné hogy a párját egy potens igényes pasi kényezteti , teleélvezi.
Hely van
Hely van
Sziasztok,
Sziasztok. Nyíregyházán keresek egy helyes, kedves párt.
sziasztok -. keresgélünk az adatlapon lerírtak szerint !csak heteró fiatalabb férfit édes hármashoz .köszönjük a megértést.sok sikert mindenkinek.
Sziasztok párral ismerkednék ,barátkoznék hosszabb távon, voltam házibarát tudom milyen pl: közös programok, nudi ,szauna hasonlók .....stb előre is köszönöm !
Sziasztok!
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel, párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Szívesen ismerkedem kortól,alkattól függetlenül hölgyekkel, párokkal.Kedvelem az idősebb hölgyeket.
Olyan hölgyeket is keresek akik szívesen hordanak harisnyát, combfixet.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok! 43 éves, többesben tapasztalt Magyar férfi vagyok, nyitott párokkal ismerkednék. Fogadni tudok a 13.kerületben. Intim 21/6
Sziasztok! Ma ràérő pàrhoz csatlakoznék, érezzük jól magunkat és élvezzünk egy nagyot! Ha az adatlapom alapjàn felkeltettem az érdeklődéseteket, jelezzétek!
Utazni és fogadni is tudok!

Sziasztok!
Szolnok környékéről párral ismerkednék...
Privátban várom a megkeresését, vagy a felhasználó nevemmel azonos gmail-es címre.
Köszönöm szépen!
Szolnok környékéről párral ismerkednék...
Privátban várom a megkeresését, vagy a felhasználó nevemmel azonos gmail-es címre.
Köszönöm szépen!
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok!
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 40 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Sziasztok! Biszex pasiként házibarátkoznék mindenki örömére Kom-Egom megyéből elsősorban, de utazni is tudok ha érdemes
Sziasztok! Adatlap szerint ismerkednénk. Sok sikert mindenkinek.
Sziasztok
Ismerkednénk ......
Adatlapon minden kint van keretik olvasni
Köszönöm
Ismerkednénk ......
Adatlapon minden kint van keretik olvasni
Köszönöm
Sziasztok,
Sziasztok! Szívesen lennék házibarát, enyhe bi érdeklődésű (orális játékok) Párnál. Leginkább olyan Párt keresek, akik szintén hosszabb távon gondolkodnak, megadva az időt a kellő összhang kialakulásának. 1-1 alkalmi kapcsolatot nem szeretnék, nem vagyok független. A keresésem Borsod-Heves-Pest-Fejér-Somogy-Tolna-Baranya megyékre korlátozódik, munka miatt járok erre rendszeresen. Bízom benne, hogy megtalálom azt a Párt, akik engem keresnek. smile privátban elérhető vagyok.