Házibarát lennék.
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Jászberény
Nagykáta
Tápióbicske
Tápiószentmárton
Szép napot. Bp pasikénk kedves párhoz csatlakoznék. Olajos masszázs is, helyem is van de persze utazok is.
Idősebb biszex házaspárt kedvelő házibarátot keresünk Bp. és Sárvár környékén, kortól függetlenül ! Jó ha szereted a szerepjátékot !
Sziasztok, holnapi naptól pentekig nyiregyhazan leszunk! Es harmadiknak keresunk pasit a felesegem örömére! Nagy intim elony
Sziasztok !
Korombéli, de szívesen fogadnám idősebb hölgy ismerkedését is.
Többszőrös kényeztetésre.
Baja és körzetében.
Korombéli, de szívesen fogadnám idősebb hölgy ismerkedését is.
Többszőrös kényeztetésre.
Baja és körzetében.
Sziasztok! 40-60 közötti hosszú lábakkal rendelkező nőt keresek Budapesten . . . A XIV kerületben van saját búvóhelyem . . . Maximális diszkréció és tolerancia adott részemről! (samy.obernik@gmail.com)
Sziasztok!
Önmagára és környezetére igényes férfiként keresek női partnert minden jóra. 11.kerben. tudlak fogadni lakásomban kölcsönös szimpátia és video chat után. Kölcsönös adok-kapok híve vagyok. Imádok nyalni......
Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj!
Üdv
Zoli
Önmagára és környezetére igényes férfiként keresek női partnert minden jóra. 11.kerben. tudlak fogadni lakásomban kölcsönös szimpátia és video chat után. Kölcsönös adok-kapok híve vagyok. Imádok nyalni......
Ha felkeltettem az érdeklődésedet írj!
Üdv
Zoli
Szuper volna találni egy kellően szexcentrikus, kicsit akár perverz párocskát a közelből (Bp. 8., 14., 15., 16. kerület), ahol a hölgy tudna mit kezdeni pluszban egy magas, potens, 40-es férfival. A fantáziám elég jó, a szexéhségemnèl pedig csak a diszkrécióm nagyobb.

Sziasztok! Pàrokhoz szívesen csatlakoznék, 36 éves, mindenre nyitott pasi vagyok! Utazni és fogadni is tudok!
Sziasztok,
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
40-es házaspárral ismerkednék. Az estéim szabadok, helyem van Pécsett a keleti városrészben. Vibert privátban adok.
Köszönöm
Sziasztok. 40-es férfiként,nagy szerszámmal hetero házaspárt keresek tartós barátságra. Bp+100km
Kor és alkat mellékes, Ápoltság ,diszkréció fontos . Helyem van ,de szivesen utazok is.
Norbi
Kor és alkat mellékes, Ápoltság ,diszkréció fontos . Helyem van ,de szivesen utazok is.
Norbi
35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit a következő két hétben minden nap ráérek éjjel-nappal. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.

Csinos igényes PÁRT keresek hosszútávú HÁZIBARÁT szerepre! 196cm igényes sportos szolis pasi vagyok.
Nyíregyháza
Nyíregyháza
Ma estére keresünk fiatal hetero férfit hölgytagunk örömére...arcos ill. intim kép szükséges.Csak az írjon aki el tud jönni diszkréció adott és elvárt.
Sziasztok! Komoly párokat keresek Miskolcról... Hiszem, hogy vagytok

Sziasztok!
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Bp.-ti 39 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178cm magas vagyok átlagos alkat,adotságok
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Szentendrén keresünk 40-es, 50-es, sportos, bi házibarátot!
Csak fotóval... kis méret előny!
Csak fotóval... kis méret előny!
Szia.Hosszú távra Párral ismerkednék!
Sziasztok Lányok hőlyhegy kamerázás vagy csak egykis beszélgetnés mindenre nyitotvagyok? skype:rodger.rodger2