Sziasztok !
Ma este 22h után Budapesti heteró párhoz csatlakoznák
Ma este 22h után Budapesti heteró párhoz csatlakoznák
Sziasztok, rendszeres szexpartnerem keresem. Kitartó, kemény és többlövetű farokkal. Képeim az adatlapomon, helyem is van. szívesen lennék házibarát is!
Sziasztok! Ma este Balatonfüreden keresünk 43- éves nejem örömére férfit.
Szegedi 46/176/83 mackós kedves értelmiségi férfi olyan párt keres ahol néha hiányzik egy plusz férfi törődése szeretete, nagyon érzéki kedves férfi vagyok ilyen párt keresek akár abban is segítek hogy babátok legyen
Sziasztok!
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra
179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük
Szép napot
Budapestől - Veszprém - Balaton körül bárhol jó nekem, utazni tudok...
Augusztus 15-16-án egész nap vagy éjszaka is jó nekem,alkalmazkodik amikor nektek is jó, hölgy vagy pár társaságát keresem, minden jóra

179 magas 80 kg igényes tisztelettudó borotvált pasi vagyok 41 éves, képet tudok küldeni privátban.
Írj privátban és megbeszéljük

Szép napot

Sziasztok. Hajdú - Bihar megyei pár házibarátja lennék, ami nem csak a szexről szól. Igényes, diszkrét vagyok.
Sziasztok!
Ma este 22 h után. Elhanyagolt hölgy játszótársa lennék, ill heteró párhoz csatlakoznák Budapesten. Vékony testalkatú, nagy szerszámú vagyok
Ma este 22 h után. Elhanyagolt hölgy játszótársa lennék, ill heteró párhoz csatlakoznák Budapesten. Vékony testalkatú, nagy szerszámú vagyok
Sziasztok!
Ma este 22 h után. Elhanyagolt hölgy játszótársa lennének, ill párhoz csatlakoznák Budapesten. Vékony testalkatú, nagy szerszámú vagyok.
Ma este 22 h után. Elhanyagolt hölgy játszótársa lennének, ill párhoz csatlakoznák Budapesten. Vékony testalkatú, nagy szerszámú vagyok.
NYIREGYHÁZI 196cm magas 110kg sportos igényes szőrtelen szolis pasi ismerkedne.
Párral találkoznék Vas megyében. 50-es, rendes férfi.
Sziasztok,
péntek este még nyiregyen lesztek? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 20:01
péntek este még nyiregyen lesztek? (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 20:01), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4318932)

Sziasztok, holnapi naptól pentekig nyiregyhazan leszunk! Es harmadiknak keresunk pasit a felesegem örömére! Nagy intim elony
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
17-21-ig Szegeden leszek. Szívesen ismerkedem Veletek.
(Ez egy válasz tomitimik üzenetére (2022. 08. 08. hétfő 07:30), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 08. 08. hétfő 07:30

Ma estére keresünk fiatal hetero férfit hölgytagunk örömére...arcos ill. intim kép szükséges.Csak az írjon aki el tud jönni diszkréció adott és elvárt.
35éves srácként keresnék lányt, párt vagy többes bulit a következő két hétben minden nap ráérek éjjel-nappal. Komárom-Esztergom megye, Pest megye és Fejér megye is belefér, szóval az utazás nem gond, kukkolástól a gangbang-ig minden megoldás érdekel.
50+os házaspár házibarátja lennék. Bp +100km
Lennék házibarát. Pasival passzívan.
Keresnék 2 pasit (haverokat, kollégákat stb) akik együtt járnak kúrni és szívesen basznának csajos, belevaló női fernemus crossdressert. DP rajongó vagyok, dupla anál lehetőséggel. Hétvégén ráérek

Párhoz csatlakoznék házibarátnak
Párhoz csatlakoznék passzív bi, 21 évesként.
GYMS megye és környéke

GYMS megye és környéke
Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...
Párokkal szeretnék ismerkedni, huncutkodni...