Üdv . mindenkinek !u
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Nagyfarku sportos szortelen pasit keresunk
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
22/150/40 csinos holgytagunk reszere CUCKOLDRA.
Nyiregyháza
Vibered legyen es profilkeped.
Párral ismerkednék,csatlakoznék hölgy örömére,átlagos ápolt szolid heteró Ffi
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon. Rèszletes adatlappal vàrom az érdeklődőket. ☺️
Sziasztok! Hosszú idő után vagyok egyedül, Solymár mellett élek. Mindig izgalmasnak tartottam a többes, illetve cuckold felállásokat, ezek mozgatják meg a fantáziám... Is... Ha lenne rá lehetőség, kipróbálnám, mikor ha nem most☺️
Sziasztok!
Ne keressetek tovább, itt vagyok!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 13:58
Ne keressetek tovább, itt vagyok!!! (Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4680535)

Sziasztok.
Hazibaratot keresunk havi egyszeri talalkozokra.
Diszkret,apolt,potens 36-50-kozotti 16-19 cm kozotti ferfi szemelyeben!
Kizaro ok: Arcszorzet,szoros intim!
Eger-Miskolc kornyekerol keresunk!
Helyunk van!
Helyunk van!
sziasztok.lányt.asszonyt keresek a szabad idő hasznos és kellemes eltöltésére Dordrechtben. kor testalkat nem szamit.
Plusz két pasi... párhoz, vagy hölgy számára. Budapest és környéke.
Szép napot. Bp pasiként hölgy vagy párhoz csatlakoznék. Pénteki napra keresek. Akár nálam vagy utazni is tudok.
Sziasztok!
Nagyon szimpatikusak vagytok. Kérlek fussàtok át az adatlapomat ha kicsit is szimpatikus vagyok Nektek, jelezzétek. Kèrdezni is lehet bàtran.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 08:32
Nagyon szimpatikusak vagytok. Kérlek fussàtok át az adatlapomat ha kicsit is szimpatikus vagyok Nektek, jelezzétek. Kèrdezni is lehet bàtran.

Törölt felhasználó (4682496)

Egy másik pasival a barátnőmet közösen dp dupla farok punciba ott alvás és ha este megkívánja valaki a másikat akar privátba is lehetne. A másik tudtával a másik szobaba
Sportos alkatú, potens pesti srácként ismerkednék Hölgyekkel és Párokkal hetero alapon.
Sziasztok PÁPAI csajok hölgyek,asszonyok. Ha egy kis kikapcsolódásra vágysz, vad, buja újdonságra, szenvedélyes, titkos és tabumentes együttlétre, vagy már unod az otthoni egyedüli masztizást akkor te engem keresel. Kedves,figyelmes 48 éves, nem független férfi vagyok. Tudok gyengéd lenni de be is tudok indulni. Mindenre nyitott vagyok, a vadabb dolgoktól sem zárkózom el, legyen az mélytorkos szopatása a nőnek, puncitágítás, öklözés, szexuális segédeszközök, játékszerek aktív használata, Imádok puncit nyalni, hosszasan, szenvedéllyel! Esetleg párokhoz is csatlakoznék, kizárólag a hölgy örömére! Igényes lakásomon várlak kortól függetlenül (imádom az idősebb nőket is) de ha szeretnéd, meg is tudlak látogatni. Keress meg nyugodtan, nem fogod megbánni. Teljes diszkréció adott és elvárt! PRIVÁTBAN ÍRJ, hogy együtt megélhessük buja, tabumentes vad vágyaidat!
Sziasztok parnal hazi barát lenne egy nagy mackó imádok nyalni dugni szopatni kor alkat nem számít
én szivesen benne lennék
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 05. hétfő 08:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 05. hétfő 08:32

Törölt felhasználó (4682496)

Egy másik pasival a barátnőmet közösen dp dupla farok punciba ott alvás és ha este megkívánja valaki a másikat akar privátba is lehetne. A másik tudtával a másik szobaba
Sziasztok! Én szívesen megismerkednék veletek. Keressetek nyugodtan!
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 13:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 13:58
Törölt felhasználó (4680535)

Sziasztok.
Helyunk van!
Helyunk van!
Sziasztok. István vagyok. Szívesen ismerkednék Veletek.Igényes,korrekt férfi vagyok sok szabadidővel.Napközben is és este is ráérek. Hármasban is van tapasztalatom. Írjatok, ha aktuális még a keresésetek és meg is felelnék.
(Ez egy válasz cuki fiuka üzenetére (2022. 09. 04. vasárnap 13:52), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 09. 04. vasárnap 13:52

Nyíregyházán idősebb dominánsabb párt keresek.Vékony diszkrét fiú vagyok.

+50-es párhoz,házibarátnak csatlakoznék!,...,keress privátban!!,..,Budapestről!!
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt. Mindent!!! megtudunk beszélni.
Sziasztok, Ápolt,normális,független,átlagos hetero férfiként szivesen lennék házibarát, kellemes házaspárnál.
Kor és alkat mellékes,ápoltság ,higiénia fontos.
Diszkréció maximálisan adott,helyem van.
Bp+100km vidékiek jelentkezését is szivesen fogadom,utazás is ok
Norbi
Kor és alkat mellékes,ápoltság ,higiénia fontos.
Diszkréció maximálisan adott,helyem van.
Bp+100km vidékiek jelentkezését is szivesen fogadom,utazás is ok
Norbi