Van itt olyan pár, aki szivesen szexelne a hátsó ülésen, miközben vezetek...? pl. este/éjjel Bp-en...?
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Vékony aranyos fiú vagyok.

Sziasztok! Házibarátot keresünk aki szívesen ismerkedne velünk. Lehetőleg a közelben keresünk! Írjatok bátran! Fotó legyen!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!
Izmos / nagyon izmos nagyméretű pasit keresünk csinos vékony 22 éves barátnőmmel. HÁZIBARÁT pozicióra. Nyíregyháza. Heti 2-4 tali.
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Szolis , szőrtelen test előny! Vibered , profilképed legyen!
Kellő önkritikával rendelkezz
60-70kg-os pasik ne .. ill aki nem illik a keresési feltételeinkbe.
Üdv
Sziasztok!
41 éves 174 76 normál alkatú kedves nem bi hajlamú férfi vagyok.
Régi vágyamat szeretném megvalósítani.
Egy kedves normális ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.
41 éves 174 76 normál alkatú kedves nem bi hajlamú férfi vagyok.
Régi vágyamat szeretném megvalósítani.
Egy kedves normális ápolt 50 év , esetleg 60év feletti hazaspárt keresek akiket nem zavarna ha szex közben nézném őket, esetleg több is történhetne. Teltebb alkat előny.
Van itt ilyen pár akkor szívesen ismerkednék velük.
Keleti országrészben.

Pár házibarátja lennék

Diszkrét ápolt roma pasi vagyok szintén diszkrét ápolt párt keresek 3szexre .csak ojan pár irjon akiknek valoban számit a diszkréció és a higénia!
Független férfit keresünk 30 és 40 év körülit, baráti kapcsolat kialakítására.Intim borotvált 18cm méret feltétel

Sziasztok.Szabolcs megyében keresek párt.
Sziasztok !
Budapesten diszkrét házibarát lennék heteró alapon !
Budapesten diszkrét házibarát lennék heteró alapon !
Nagy mellű,nagy fenekű nőnek,(párnál) lennék házibarátja
Ápolt ,normális férfi vagyok,nagy farokkal.

Sziasztok.
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó, tud, és mer is!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Persze továbbra is keresünk szimpatikus párt is. ☺️
Megpróbáljuk újra, hátha……
Keresünk egy pasit hármas szexre.
Amit keresünk:
35-45 közötti, (ha ettől eltér, akkor nagyon be kell hogy jöjjön a lánynak)
Legalább intim helyen borotvált, igényes, diszkrét.185cm felett nem keresünk.
Ami fontos: képet fogunk kérni arcról, és a testről.
Mi abban az esetben küldünk, ha szimpatikus az illető,ha Mi is azok vagyunk, utána viberen folytatjuk a beszélgetést.
Fontos, hogy csak olyan jelentkezzen, aki ha úgy alakul, akkor találkozni is hajlandó, tud, és mer is!
Üdv.mindenkinek.e-mail: redstage2005@gmail.com
A&T
Utazni szeretünk, tudunk, persze nem a világ végére…..
Persze továbbra is keresünk szimpatikus párt is. ☺️
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Szép Estét! Középkorú Férfi párral ismerkedne lehetőleg tartós kapcsolat reményében!
57éves pár keres ma estére pasit. Szfvár környékén. Arcos fotód legyen,!
Budapest, idősebb párhoz mennék.
52 éves mozgássérült férfi vagyok! Ismerkednék lábimádatot kedvelő, bevállalós hölggyel. Lábimádó vagyok olyan Miskolci vagy Miskolc környéki hölggyel ismerkednék, akinek kényeztethetném a lábát is.. Utazni nem tudok! Énnek tudatában írjon.
Sziasztok!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!
Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat
Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Hölgyekkel, párokkal esetleg bi párokkal ismerkednék kölcsönös szimpátia esetén.
Harmincas, szálkás, rendszeresen sportoló, magamra maximálisan igényes, értelmes, jó fej srác vagyok.
Szeretek masszírozni és hosszan nyalni, de nagyjából mindenre nyitott vagyok!

Képeim és galériám is van fent az oldalon és komolyan gondolom a keresést. Már több lánnyal és párral is találkoztam innen az oldalról és mindig nagyon jól éreztük magunkat

Budapesten belül szívesen utazom, de Óbudán van saját csendes lakásom, így itt is szívesen látnálak téged/titeket!
Sziasztok,
35-50 közötti házaspárt keresek ma estére. Fogadni tudok.
35-50 közötti házaspárt keresek ma estére. Fogadni tudok.