Kecskemét -Solt. Fiatal max 40 éves pasit keresek alkalmi vagy állandó sexpartnernek férjem tudtával és vagy partira. Vibered, autód legyen. Tali csak nálunk. Picsázható és tágítható vagyok
Intelligens Párral ismerkednék!Hosszú távra tervezek!
Sziasztok idoseb pár hazibaratja lennék.
Nekifutunk mègegyszer: csinos 22 éves 150cm 50kg TERHES 7.hónapban lévő barátnőmnek keresünk. Igènyes nagyméretű sportos
,kigyurt szőrtelen pasit. Nyiregyháza,Debrecen.
Amit nem keresünk: 20 cm alatt, szőrös test, ha túlsúlyos,kövèr vagy. Álmodozok , kèpkèregetök, akinek nincs viber elèrhetősège. Aki nem Szabolcs, vagy Hajdu B megyei.
Ha van kellő önkritikád szivesen várjuk jelentkezèsed.
,kigyurt szőrtelen pasit. Nyiregyháza,Debrecen.
Amit nem keresünk: 20 cm alatt, szőrös test, ha túlsúlyos,kövèr vagy. Álmodozok , kèpkèregetök, akinek nincs viber elèrhetősège. Aki nem Szabolcs, vagy Hajdu B megyei.
Ha van kellő önkritikád szivesen várjuk jelentkezèsed.
Hosszú távra keresünk házibarátot, szőrtelen, nem kövér, potens férfi személyében, kizárólag a közelünkből.
Jelige: Átutazók, gyorstüzelők kérjük kíméljenek.
Jelige: Átutazók, gyorstüzelők kérjük kíméljenek.
Házibarátnak szegődnék Somogy,Zala megyében,egy normális párhoz!
Sziasztok!
Fiatal srácként szívesen lennék házibarát
Fiatal srácként szívesen lennék házibarát

Szép napot mindenkinek!
Budapesten és környékén keresek egy párt, ahol házibarátként csatlakozhatnék. A célom, hogy kellemes együttléteket, programokat és beszélgetéseket élhessünk át. Nagyon szeretem az ilyen élményeket.
A képeimen látszik, hogy milyen vagyok. Ha szimpatikus vagyok számotokra és van kedvetek egy intelligens, normális, tapasztalattal rendelkező pasihoz, akkor keressetek bizalommal.
Budapesten és környékén keresek egy párt, ahol házibarátként csatlakozhatnék. A célom, hogy kellemes együttléteket, programokat és beszélgetéseket élhessünk át. Nagyon szeretem az ilyen élményeket.
A képeimen látszik, hogy milyen vagyok. Ha szimpatikus vagyok számotokra és van kedvetek egy intelligens, normális, tapasztalattal rendelkező pasihoz, akkor keressetek bizalommal.
Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
50 feletti férfit keresünk házibarátnak kizárólag hosszútávra!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kicsi, vagy átlagos farokkal (max. 16cm) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Minden hétvégén legyen szabadidőd, általában szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50km)
A szerencsés nyertest egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró pinával!
Légy nagyobb darab, férfias, (akár macis, pocakos és szőrös is), kicsi, vagy átlagos farokkal (max. 16cm) és sok gecivel! Nagy potencia elvárt, nagy előny ha többlövetű vagy!
Minden hétvégén legyen szabadidőd, általában szombat este, éjszaka (ittalvás ok)
Csak a közelünkből keresünk (max. 50km)
A szerencsés nyertest egy csinos és igényes cigány feleség várja isteni finom, forró pinával!
Sziasztok! Tiszacsegei nyaralóban párok ismeretségét keresem hétvégére! Ottalvás, fürdési grillezési, nudizási lehetőség minden adott!
7 honapos csinos terhes baràtnőmmel , nagymèretű pasit keresünk.
házibarátja lennék jászság ill környéki párnak....hölgyeknek...irj ha aktuális
Szivesen csatlakoznék párhoz a hölgy örömére,nagy szerszámmal. VII.ker van búvóhelyem
Sziasztok !
Hu de szívesen ismerkednék !
Puszi (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 03. 23. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Hu de szívesen ismerkednék !
Puszi (Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 03. 23. szerda 06:28), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok!
Van itt olyan hölgy Belváros környékén aki egy igényes házaspárhoz csatlakozna ?! Csak hölgy, egyedul nem párban és nem férfi!
Van itt olyan hölgy Belváros környékén aki egy igényes házaspárhoz csatlakozna ?! Csak hölgy, egyedul nem párban és nem férfi!
Egyedülálló.
(Ez egy válasz sanya 10 üzenetére (2022. 03. 26. szombat 22:43), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok !
Szívesen ismerkednék veletek !
Puszi (Ez egy válasz cincogi üzenetére (2022. 03. 22. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 22. kedd 13:25
Szívesen ismerkednék veletek !
Puszi (Ez egy válasz cincogi üzenetére (2022. 03. 22. kedd 13:25), amit ide kattintva olvashatsz)

Dunaharaszti környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető !
Sziasztok, ma párt hölgyet keresek akár nálam is. Masszázs is .