Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok! Sopron, illetve Szombathely környékén nő vagy pár akik fiatalt keresnek?
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... Állandó házibarátja is lennék,igényes párnak !
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!
Sziasztok! Pár szeretne találni házibarátot ha létezik itt a közelben ilyen pasi. Csak a közelben lévők írjanak! Fotó nem árt ha van rólad! Írjatok bátran!!
Pesten és Pest megyében környékén ,szivesen maszíroznék hölgyeket,párok hölgy tagját... Természetesen happy finish befejezéssel. Pár esetén a férj nézheti vagy be is szállhat. Akár fotózhatja is. Házhoz megyek ! Cuckold és creampie szex is lehet a masszázs vége ! Minden külön kérés nálam megbeszélhető.... Állandó házibarátja is lennék,igényes párnak !
Szép napot!
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Intelligens, ápolt, diszkrét hetero férfi csatlakozna korrekt, igényes párhoz.
Ha nem ágyrajárót kerestek, hanem olyan partnert, akinek van tapasztalata a hármas/cuckold területén és tiszteletben tartja a kapcsolatotokat, írjatok bátran.
Üdb diszkrét ápolt nagyméretü roma pasi vagyok.sok és sürü spermával rendelkezem.szintén diszkrét és ápolt párhoz csatlakoznék 3 mas örömökre. Nem mindenkivel és nem mindenáron kerese
Nagyméretű igényes sportos vagy kigyurt pasit keresünk házibarátnak hosszútávra.
Párom 22 éves 150cm 44kg csinos vékony nő.Jelenleg 9.hónapban van.
Fényképes adatlappal , viber elérhetőséggel jelentkezz.
Debrecen -Nyíregyháza
Párom 22 éves 150cm 44kg csinos vékony nő.Jelenleg 9.hónapban van.
Fényképes adatlappal , viber elérhetőséggel jelentkezz.
Debrecen -Nyíregyháza
Szivesen lennék házibarát ,kedves házaspárnál.
Szép jó reggelt.
Észre vettem hogy a házibarát szó jelentését nem sokan
ismerik pontosan vagy mindenkinek mást jelent.
Nos, én az észszerü távolságon belül lennék házibarát.
Ha esetleg erre felfigyel olyan pár akit érdekelhet, írjon
bátran és én leírom nálam mit is jelent hogy házibarát.
Köszönöm a figyelmet és a leveleket.
További szép napot.
Üdv: Albert
Észre vettem hogy a házibarát szó jelentését nem sokan
ismerik pontosan vagy mindenkinek mást jelent.
Nos, én az észszerü távolságon belül lennék házibarát.
Ha esetleg erre felfigyel olyan pár akit érdekelhet, írjon
bátran és én leírom nálam mit is jelent hogy házibarát.
Köszönöm a figyelmet és a leveleket.
További szép napot.
Üdv: Albert
Sziasztok jelentkezem örömmel
Sziasztok jelentkezem
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok! Van itt pasi aki párt keres?? Borsod megye! Írjatok!
Sziasztok! Lányok? Párok? Hölgyek? Referenciáim már vannak az oldalról....komolyan ismerkednék! Részletek az adatlapomon!

debrecen még belefér?
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2022. 05. 30. hétfő 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
Hosszú távra keresünk férfiakat kizárólag a közelünkből.
Hello! Házibarátot keresünk aki szívesen ismerkedne velünk persze távol lévők ha lehet ne írjanak!
Fotód legyen itt! Írjatok bátran!
Fotód legyen itt! Írjatok bátran!