Házibarátnak jelentkezem!
Macis alkatú vagyok nem nagy de vastag fasszal és mindig tele.
Fotóim vidijeim vannak fent, diszkréció adott és elvárt. Szívesen szopatnám a feleséged vagy basznám előtted.
Írjatok nyugodtan.
Macis alkatú vagyok nem nagy de vastag fasszal és mindig tele.
Fotóim vidijeim vannak fent, diszkréció adott és elvárt. Szívesen szopatnám a feleséged vagy basznám előtted.
Írjatok nyugodtan.

sziasztok . Hosszabb távra keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek
Amennyiben vannak itt olyan párok hölgyek akik fotóst keresnek, akkor keressetek bátran.
Sziasztok!
Egy kedves pár,aki egy magamfajta pasit szívesen látna házibarátként esetleg?Írjatok bizalommal!
Egy kedves pár,aki egy magamfajta pasit szívesen látna házibarátként esetleg?Írjatok bizalommal!
Budapesten párt keresek minden jóra
196cm igényes Nyiregyházi pasi ismerkedne párokkal , HÁZIBARÁTnak. Ha szivesen végignéznéd , hogy a hölgytagotok megdugják. Hosszabb távra is
Sziasztok! holnapi napon (akár este is) igényes párral ismerkednék Békés megyében! Utazni természetesen tudok!Dobjuk fel és tegyük felejthetetlenné a csütörtököt!!
csak 10-ből 19 pasitkikosarazok . Nem akárki erdekel hamár válogathatok
Igen volt... Holnap is lesz
(Ez egy válasz kezdoparbs üzenetére (2022. 04. 06. szerda 05:04), amit ide kattintva olvashatsz)
Intelligens házibarátot keresunk!30-35kozott!pocak szakál kizáró ok!csinos felesegem szeretne 3ban xekxelni!szabolcs megye előny!esetleg part hpart!olyat ahol a noi bi lehetseges!
Szia! Bátor vagy ! Volt sikeres kalandotok így? Üdv:B.
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 04. 05. kedd 14:24), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 04. 05. kedd 14:24
Törölt felhasználó (4637132)

Férjes csajszi vagyok. Férjem tudtával keresem szeretőm vagy cuckoldra. Max 45 évesig keresek, autód vibered legyen és vállald az arcod. Kecskemét- Solt...tali nálam. 30.170.78husi vagyok. Tágítható, folyok vagy spriccelek ha ügyes és kitartó vagy. .
Holnap délelőtt Kecskemét és környéken párhoz csatlakoznék. Jóképű, sportos ffi vagyok.
Sziasztok! Nyíregyházán aktív-uni srác-pasi
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok! 50+-os pár diszkrét házibarátja lennék, gyakorlatias nyelvtudással.Budapest, és környéke.... B.
Férjes csajszi vagyok. Férjem tudtával keresem szeretőm vagy cuckoldra. Max 45 évesig keresek, autód vibered legyen és vállald az arcod. Kecskemét- Solt...tali nálam. 30.170.78husi vagyok. Tágítható, folyok vagy spriccelek ha ügyes és kitartó vagy. .
Hello! Pár keres házibarátot Max 50-60km! Csak az írjon akinek van itt fotója!!
Sziasztok! Elsősorban hölgyet keresek vagy párt hosszútávon. Szeress csókolózni akar habcsókkal is! Cicimániás vagyok. Párnál szívesen nyalnék miközben férje / párja dolgozik rajta. Vác - Gödöllő - Gyöngyös vonalon.
Szia , Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék !
Ahol az ismerkedésnek van menete , van folyamata !
Van rá idejük , nem sietnek , nem rohannak !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !

Sziasztok,
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm
40-es házaspárral találkoznék. Friss, hiteles fotóim a héten készültek. További ismerkedés Viberen lehetséges.
Köszönöm