Szia,ez minket is érdekelne a feleségemmel,van ilyen hely egyáltalán?
(Ez egy válasz X üzenetére (2022. 03. 08. kedd 14:27), amit ide kattintva olvashatsz)
2022. 03. 08. kedd 14:27
Törölt felhasználó (4527872)

Ma este hova érdemes menni párban, ha szeretném, hogy a párom pasizzon? majd hármasban folytassuk?
Nem privát kalandra gondoltam, hanem valami beülős helyre, ahol ilyen szándékkal (is) járnak párok pasik, csajok
Nem privát kalandra gondoltam, hanem valami beülős helyre, ahol ilyen szándékkal (is) járnak párok pasik, csajok
Sziasztok! Házivarát állást keresnék.....
Terhes kismamát kényeztetnék ! Vagy párnál lennék harmadik cuckold vagy creampie szexre Dunaharaszti környékéről ! De tele élvezett puncit is tisztára nyalnék,ha arra volna igény...
Sziasztok! Házibarátot keresünk borsodban ha lehet. 40es pár vagyunk. Fotó elönyt jelent!!
Ápolt, szőrtelen, férfiakat keresünk hosszú távra. Előnyt jelent ha a mienkhez hasonlóan a valós adataiddal, képeiddel kitöltött adatlappal rendelkezel.
sziasztok . Hosszú hétvégére és hosszabb távra is keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
Fejer megyei pár,aki pasit keres?
sziasztok.erett part keresek oszinten tabuk nelkul hely van
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Hello! Pár keres házibarátot aki tud is talizni velünk! Csak a közelben lévő pasik írjanak!!
Egy kedves pár házibaratja lennék!Normalis,megbízható ferfi vagyok!Somogy-Zala-Baranya.
Sziasztok! Párt, vagy nőt keresnék, aki szereti az extra nagy intimet (22/6cm), magas, sportos fiatal srác vagyok!
Sziasztok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
sziasztok . Hosszú hétvégére és hosszabb távra is keresünk fiatal heteró férfit aki normális egyszerű párhoz csatlakozna a cicis tagunk kényeztetésére részletek az adatlapon. kérjük olvasd el hogy kerüljük a felesleges köröket . szép napot és sok sikert mindenkinek.
idősebb 50-70év körüli hölgyet,párt vagy fiatalabb 20év körüli lányt keresek! párokhoz is szívesen csatlakozom.olyanokat is keresek akik kedvelik a harisnyát, combfixet
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni srác-pasi?
Boldog Nőnapot kívánok minden hölgynek.
Szép napot. Ma nálam nálatok, nőnapra pasiként csatlakoznék. Virág, pezsgő ,eper.
és masszázs is.

Sziasztok !
Valóban elég nagy mérettel Budapesten heteró alapon hölgy ,illetve pár diszkrét házi barátja lennék délutánonként ,kora esti órákban
Valóban elég nagy mérettel Budapesten heteró alapon hölgy ,illetve pár diszkrét házi barátja lennék délutánonként ,kora esti órákban