Sziasztok!
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.
Párokkal szeretnék ismerkednék, akik számára izgató, ha valaki szex közben nézi őket, ha úgy alakul be is szállhatok...
Elsősorban Somogy és Baranya megyei válaszokat várok...
Heteroszexuális beállítottságú vagyok.

Ma este hova érdemes menni párban, ha szeretném, hogy a párom pasizzon? majd hármasban folytassuk?
Nem privát kalandra gondoltam, hanem valami beülős helyre, ahol ilyen szándékkal (is) járnak párok pasik, csajok
Nem privát kalandra gondoltam, hanem valami beülős helyre, ahol ilyen szándékkal (is) járnak párok pasik, csajok
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne? akár a hosszú hétvégére programnak...
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 40 és 42 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Mindenkinek élményekben gazdag, ismerkedést kívánok.
Pest megye déli részéről, vagy Bács megye Északi részéről szívesen ismerkednék párral, vagy hölggyel.
Találkákra alkalmas helyem lenne Szalkszentmártonba, de az utazás sem jelentene gondot, ésszerű távolságra!
Sziasztok.
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek
Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatalabb férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.
Arc szőrzet ,dohányzás hátrány.
Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, és nem 1x -i alkalomra).
Részletek az adatlapunkon . megértést köszönjük . Sok sikert mindenkinek
Sziasztok
Budapesten párral ismerkedni szeretnék
Budapesten párral ismerkedni szeretnék
Hosszú távra keresünk házibarátot lehetőleg a közelünkből.
Barátnővel, feleséggel szeretkeznék! Cuckold, wifesharing izgat, de kukkolás is érdekel!
Keress üzenetben
Keress üzenetben
Intelligens sportos ferfit keresunk 30-35!esetleg part hpart!szabolcs megye előny!bajusz szakál kizáró ok!
Sziasztok Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednèk
Sziasztok!
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
31 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat.
Üdv
Zoli
sziasztok,lányt asszonyt keresek Rotterdamban szexre. hosszu távra.
Sziasztok !
Szívesen barátkoznék Szekszárdon 55-60 közötti átlagos kedves párral házaspárral kellemes diszkrét tartós kapcsolatra. Ápolt kulturált mindenre nyitott férfi vagyok vastagabb nagyobb intimmel. Ha van akik szívesen vennék diszkrét társaságom akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben. Ma esti randira ?
Szívesen barátkoznék Szekszárdon 55-60 közötti átlagos kedves párral házaspárral kellemes diszkrét tartós kapcsolatra. Ápolt kulturált mindenre nyitott férfi vagyok vastagabb nagyobb intimmel. Ha van akik szívesen vennék diszkrét társaságom akkor várom jelentkezéseteket privát üzenetben. Ma esti randira ?
Sziasztok!
Együtt először nyitó pár keres pasit, lehet hosszabb távra.
Az elképzelés egy magas, normál testalkatú heteró pasi, nagyobb mérettel.
Nem baj ha házas vagy, olyat keresünk akit kifejezetten ez a felállás izgat, és otthon nem kapja meg. Budapesti 52 éves, jólszituált, igényes pár vagyunk.
Együtt először nyitó pár keres pasit, lehet hosszabb távra.
Az elképzelés egy magas, normál testalkatú heteró pasi, nagyobb mérettel.
Nem baj ha házas vagy, olyat keresünk akit kifejezetten ez a felállás izgat, és otthon nem kapja meg. Budapesti 52 éves, jólszituált, igényes pár vagyunk.
Nagyon igényes jó módú pasiként keresek igényes párt vagy hölgyet! Biszex kizárt!
Sziasztok.
Esztergomban házibarát lennék
Sziasztok! Békés megyébe érkeztek? A pihenéseteket, vagy netán az üzleti utatokat szeretnétek még izgalmasabbá tenni, és ehhez egy megbízható, potens férfi társaságát keresitek? Adjunk egy esélyt az ismerkedésnek, és kölcsönös szimpátia esetén élvezzük együtt a hármas együttlétet.
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Én itt vagyok, már csak Ti hiányoztok....
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !