Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Sziasztok hazibarát lennék Székesfehérváron
Hello! Házibarátot keresünk aki komolyan is gondolja! Aki messze lakik ne írjon!! Max 100km!!
Sziasztok! Házibarát állást keresek...
sziasztok. szivesen lennék házibarát idősebb,telt hölgytagú párnál
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok, rendszeres házibarát lennék, kitartó és kemény farokkal. Képeim az adatlapomon, semmi jónak nem vagyok elrontója, és utazni is tudok! Keressetek bátran.
Szivesen ismerkednék ,jó fej párokkal akkikel beszélgetni is lehet.
Sziasztok Budapest és környékén párral ismerkednèk lehetőleg tartós kapcsolatra!!
Sziasztok.Van Győrben házaspár akik házibarátot keresnek.Ha a párod nem tud kielégíteni vagy izgatja ha mással van.Akár hosszútávon is.Hely megoldható.Írj.
Hosszú távra keresünk értelmes, potens házibarátot, lehetőleg a közelünkből.
Hello! Házibarátot keresünk aki komolyan is gondolja! Max 100km! Írjatok légyszi!
Sziasztok! Nyíregyházán aktív/uni srác-pasi??
Hosszú távra pasiként Párt keresek házi barátság céljából. Bp és környékén
Sziasztok. Házibarát lennék!Budapest és környéke.
Sziasztok szép napot!
Szívesen ismerkednék párokkal Pest megyében vagy Budapesten. 30 éves, értelmes, diszkrét, tapasztalt férfi vagyok. Nem azonnal szex vagy ürítés a célom. Fontos a kommunikáció számomra és szívesen programozom is veletek. Tisztában vagyok vele hogy én csupán fűszer vagyok a kapcsolatokban. Akinek lenne kedve ismerkedni velem nyugodtan keressen pivátban. Hetero alapon keresek. Tiszta sor az is hogy ez egy nagy piac és nehéz egyedülálló férfiként helyt állni de, higgyétek el velem/ bennem nem fogtok csalödni.
Üdv,
Dani
Szívesen ismerkednék párokkal Pest megyében vagy Budapesten. 30 éves, értelmes, diszkrét, tapasztalt férfi vagyok. Nem azonnal szex vagy ürítés a célom. Fontos a kommunikáció számomra és szívesen programozom is veletek. Tisztában vagyok vele hogy én csupán fűszer vagyok a kapcsolatokban. Akinek lenne kedve ismerkedni velem nyugodtan keressen pivátban. Hetero alapon keresek. Tiszta sor az is hogy ez egy nagy piac és nehéz egyedülálló férfiként helyt állni de, higgyétek el velem/ bennem nem fogtok csalödni.
Üdv,
Dani
Dunaharaszti és környékéről keresek párocskát,akihez 3.-nak csatlakozhatnék,vagy elhanyagolt hölgyet , csajszit akit kielégíthetnék az elvárásai szerint ! Extra dolgokat is összehozhatunk ! Igazán izgalmas extrém helyel rendelkezem...
Németországba, Mühldorf környékén keresünk Férfit nagy intimmel 3. Beszálónak kizárólag heteroszexuális vonalon a hölgy örömére
Budapesti ápol nem független pasi, házi barátnak szegődne hölgy örömére,adatlapomon mindent meg találsz.
3-as szexkapcsolatra keresek egy kellemes párt!