Sziasztok! Ma este/éjjel kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz, Pesten és Pest megyében. (Utazni tudok!) 35 éves normális, igényes egyedülálló pasi vagyok, az átlagnál nagyobb mérettel. Én valóban találkoznék. Ha ismerősnek jelölsz látod a képeimet, privátban elérsz! Szép napot!
Párnál besegítenék, nálam, nálatok, autóban? Minden megoldás érdekel, szokjunk egymásra

Sziasztok.Átlagos pasi pár házibarátja lenne hosszú távon.
Sziasztok!
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van.
Kezdő fiatal bi srác ismerkedne fiúkkal/lányokkal. Idősebbek/ érettebbek előnyben. Nem vagyok semmi jónak az elrontója, írj rám és beszélgessünk. :P Budapesten helyem van.
Párral ismerkednék,csatlakoznék hölgy örömére,átlagos ápolt szolid heteró Ffi

Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !
Finom érintések , simogatások !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
Ahol , akiknél a szex az játék !
A durr bele bumm , nem opció !

Finom érintések , simogatások !

Sziasztok! Párokhoz szívesen csatlakoznék Pest megyében, de akár utazni is tudok távolabbra!
Győri, igényes, hellyel rendelkező házibarátot keresünk.
Heves megyében házibarát lennék intelligens párnál.
Sziasztok! Párként keresünk pasit estére.Csak a környékről, ha úgy alakul és mi is szeretnénk, akkor el tudj jönni barmikor. Ha érdekel írj ránk.
Cegléd és környékén párral ismerkednék itt vagy cegled74@citromail.hu
Soproni párok házibarátja lennék. megbízható, diszkrét, jelenleg független férfiként ismerkednék intelligens partnerekkel, akár hosszabb távra is.
Sziasztok.Győri házaspár házibarátja lennék.Akár hosszútávon is.
Kiverném ma valakinek vagy akár szopnám is Veszprémben, hely is van ha kell

Sziasztok. Párként keresgélünk ismerkedünk csak fiatal férfi érdekel és csak a cicis tagunk részére ( heteró hármas).Pest megyében vagyunk és nem Budapesten.ezért fővárosiit nem keresünk. Szörösség hátrány. Nem bárkit, Nem mindenáron, és nem mára, nem is ország másik végéből keresünk. ) .PROIFILKÉP CSAK ILLUSZTRÁCIÓ. de a védett képek a "randizni "vágyó cicist mutatják.

Sziasztok! Ápolt, kedves párt keresnék minden jóra. Kor mellékes, hely nálam akár már ma este is ok a 11. kerületben.

Ha netán féltékeny vagy arra, hogy feleségedet esetleg más pasi dugja, van középút: Hatvanas pasiként a férj szeme láttára szívesen fogdosom feleségét, szopom mellbimbóját, csókolózom vele, esetleg ujjammal vagy nyelvemmel kielégítem. A lényeg az, hogy a feleség is, férj is élvezze, és ez segítsen nekik a további örömszerzésre.
Sziasztok!Párral ismerkednék hosszú távra..Normális,kedves és igényes légy.. Házi barát lennék!!Utazni tudok..
Előre is köszi ha írsz!
Előre is köszi ha írsz!