Budapest és környékén Biszex párral ismerkednék csak pár és akiki tisztában vannak a házibarát szó fogalmával
Györi pár házibarátja lennék! 170 75 40 19/4 diszkréten persze.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok. Hajdú-Bihar megyében házibarát lennék mindenki örömére.
Ma este fiút fogadnánk veszprém környéke
Sziasztok.Normális és igényes Párral ismerkednék!Hosszú távra lennék házibarátja.Utazni tudok!!
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok kedves férfiak!
Hármas felálláshoz (klasszik, cuckold) keresünk ismét valakit
ahogy már megszokhattátok, próbálunk mindenkinek válaszolni, de nem fog menni. Előre bocsi ezért. PRIVÁTBAN ÍRJ! CSAK FOTÓVAL!
Előny: gg-en szerzett, valamilyen módon igazolható tapasztalat
szép napot nektek!
Hármas felálláshoz (klasszik, cuckold) keresünk ismét valakit

Előny: gg-en szerzett, valamilyen módon igazolható tapasztalat

Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.Persze, ha a pár akarja, be is hatolhatok, a lényeg a közös együttlét öröme.
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.Persze, ha a pár akarja, be is hatolhatok, a lényeg a közös együttlét öröme.
Sziasztok Borsodban házibarát lennék
Ma estére keresünk 20-35 éves korig egy fiút,szakáll és bajusz ne!! Veszpém megye!
Ma estére keresünk max 40 évesig házibarátot mindkettőnk örömére. Utazni tudj.
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Hosszú távon is! Lányok, párok, leszbikus párok, írjatok!

Sziasztok. Baráti kapcsolatra keresnék párt Budapest illetve Pest megyében, de alkalmi együttlét is szóba jöhet.
Sziasztok. Cegléd környéki, HELLYEL rendelkező 32-38 év közötti pasit keresünk hármas együttlétre. Részletek az adatlapon.
Sziasztok.Győrből vagy a környékről házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Sziasztok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Győrből igényes, izmos, tetovált , diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van! Hely, kocsi van!
Írj, írjatok!
Kedves pár! Ha a pár férfi tagja nem akarja, hogy megdugja egy hatvanas férfi a feleségét, de felizgatja, ha a nejét simogatom, mellbimbóját szopom, esetleg újjal is kielégítem, és a férj erre akár maszturbálni akar, én szívesen rendelkezésre állok.Persze, ha a pár akara, be is hatolhatok, a lényeg a közös együttlét öröme.