Érett, érzelemdús pár esetleg nagyon kanos fiatalabb srácot hosszútávra jó barátnak?
együtt bármit

Sziasztok vékonytestalkatu hölgytagu párhoz csatlakozna két
három 40 éves pasi a hölgy őrőmére. Lehetőleg pest megye. Irj privit
három 40 éves pasi a hölgy őrőmére. Lehetőleg pest megye. Irj privit
Házibarátot keresünk! Privátban írj
Győr és környékén házibarát lennék 50+-os párnak.
hosszútávú, tartós kapcsolat

Sziasztok!
Érett, 40-55 közötti házaspár barátja lennék tartós szexkapcsolatra a Dél-Dunántúlon.
fk
Érett, 40-55 közötti házaspár barátja lennék tartós szexkapcsolatra a Dél-Dunántúlon.
fk
Szia engem érdekel
(Ez egy válasz Jozsfm üzenetére (2021. 06. 28. hétfő 09:22), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 28. hétfő 09:22

Budapesti 32 éves pasi, házibarátot keres! Többit priviben beszéljük meg! Pacsi, puszi
Sziasztok!
Hölgyet, párt keresek.
Miskolc és környéke
Hölgyet, párt keresek.
Miskolc és környéke
Budapesti 32 éves pasi, házibarátot keres! Többit priviben beszéljük meg! Pacsi, puszi
Lakás titkos találkozókra székesfehérváron. Hölgyeknek, pároknak.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Sziasztok ! Hatvan,Jászberény,Jászfényszaru környékén,házibarátja lennék házaspárnak vagy párocskának ! Szeretek minden formációt a 3-as szexben ! Szerepjátékot,orált oda-vissza ! De teleélvezett puncit is szivesen nyalnék ! Utazni tudok ,nem probléma !
Szarvas környékén nem szőrös ff ?Házi barátnak?
Nagy mérettel pár házibarátja lennék.
Akár utazni is tudok de leginkább Pest megyében keresek.
Privátban elértek!
Akár utazni is tudok de leginkább Pest megyében keresek.
Privátban elértek!
Nyíregyházán kedves párokat keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.

Szívesen ismerkednék párral.
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Sziasztok! Sopronban és környékén keresek intelligens párt.
Szia itt értelmeskednék...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 26. szombat 07:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 26. szombat 07:37

Törölt felhasználó (4156442)

Sziasztok!
Figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes férfivel ismerkednék.
Sziasztok!Házibarát lennék normális Pár részére!!Igényesség elvárt!!Utazni tudok.