Sziasztok..
Szívesen ismerkednék egy kedves párral,kik eltudnák képzelni egy plusz férfi közeledését irányukba.
Szívesen ismerkednék egy kedves párral,kik eltudnák képzelni egy plusz férfi közeledését irányukba.
Sziasztok!
Párt vagy nőt fogadnék holnap kora délutántól Fóton.
Párt vagy nőt fogadnék holnap kora délutántól Fóton.
Sziasztok. Párként fiatal heteró férfit keresünk. (maximum 34 éves korig.) pest megyéből aki csatlakozna hozzánk 2 férfi1 nő felálláshoz . Nem ma estére és nem egy alkalomra. Kötetlen találkozó nyilvános helyen a közelünkben alap . Személyes benyomás nélkül nem ígérek senkinek semmit,de bármi megtörténhet. Átlagos normál pár vagyunk,. normál vágyakkal .hasonló partnert keresünk. Nőiesen telt vagyok valódi nagy mellekkel ha van kedved ismerkedni várom leveledet, Sajnálom de aki nem fér bele az elvárásaimba az választ se várjon
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keresne?
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 39 és 41 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat, vagy ha már volt benne része, újra átélné.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Gödöllői 50+os pasi keresi hölgy pár vagy olyan pasi barátságát akit izgatna ha nejével kikezdene egy másik pasi
Sziasztok! Szolnok és környékén keresek partnert minden jóra.
siorac69@citromail.hu
siorac69@citromail.hu
Üdv Eger és környéke házi barátja lennék egy normális diszkrét párnak elég a sok hamis ígérgetésből kamusokból!!
Sziasztok!
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, de az igényekhez igazodva akár mobil is vagyok.
Mindenkinek jó keresést kívánok!
Gyulai férfiként keresnék párt, akikkel kölcsönös szimpátia esetén együtt élhetjük át a hármas együttlét minden izgalmas és élvezetes percét. Szabadidővel, saját hellyel rendelkezem, de az igényekhez igazodva akár mobil is vagyok.
Mindenkinek jó keresést kívánok!
Nagy,vastag mérettel csatlakoznék párokhoz . Képek, videó adatlapon.
Sziasztok!
Kecskemét környékén szívesen lennék házibarát, kezdőként
Kecskemét környékén szívesen lennék házibarát, kezdőként

Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
sziasztok
Házibarát 'állást' keresek Veszprém megye és környékén...
Moto
Házibarát 'állást' keresek Veszprém megye és környékén...

Moto
Szívesen ismerkednék baratkoznak
Dél-Dunántúl..
Utazni tudok!
Dél-Dunántúl..
Utazni tudok!
Kár, hogy messze lakunk egymástól...
(Ez egy válasz sasis2016 üzenetére (2021. 08. 14. szombat 14:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 08. 14. szombat 14:38

sziasztok! 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma estére helyünk van! pártol se zárkozunk el!
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Kedves, arányos jófej párt keresek 40 éves korig, ahol a férfi bi nem jelent akadályt.
Fiatal, átlagos, biszex pasit keresek...
sziasztok mi 36éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra ma hajduböszörménybe a strandon leszünk pártol se zárkozunk el
Sziasztok! Nagyméretű (18+), 40 év alatti pasit keresünk hölgy tagunk vagy mindkettőnk örömére (tehát bi nem feltétel, de előny).
Keresek párt akikhez csatlakozhatnék, Budapest illetve Pest megyében