Bi pasi harmadiknak?Üzenetet várunk!
Sziasztok!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra. További részletek az adatlapomon.
Ui.: Csak anyagiaktól mentesen ismerkedem!
Keresek 40-es hölgyet vagy házaspárt a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében tartós hármas, szeretői kapcsolatra. További részletek az adatlapomon.
Sziasztok. Egy 22 éves Szegedi magára és környezetére igényes srác vagyok. A szex minden formáját szeretem pont ezért is keresek hölgyet, vagy esetleg párt kölcsönös örömök céljából.
Szexben rendkívül nyitott vagyok és imádok kényeztetni bármire kapható vagyok ha csak szeretnéd megragadni az alkalmat és kinyalatnád magad akkor is írj bátran.
Kérem az üzeneteket a patrikjn60@gmail.com email címre küldjétek!
Szexben rendkívül nyitott vagyok és imádok kényeztetni bármire kapható vagyok ha csak szeretnéd megragadni az alkalmat és kinyalatnád magad akkor is írj bátran.
Kérem az üzeneteket a patrikjn60@gmail.com email címre küldjétek!
Sziasztok!
Hölgy tagunk igènyes barátot keres 40èves korig
Hölgy tagunk igènyes barátot keres 40èves korig
Sziasztok!
Kulturált, igényes fiatalember, keres párt, hosszú távú együttlétre.
Kulturált, igényes fiatalember, keres párt, hosszú távú együttlétre.
Sziasztok.Párral vagy Hölggyel ismerkednék!Titkos szerető is lennék!Igényesség és intelligensebb embereket keresek! Képcsere emailban!!!!
Vidám, jó fej szexpajtásaimat keresem lányok, párok személyében lehetőleg hosszabb távra.
Sziasztok! Budapest déli vonzás körzetében ismerkednék párokkal.
Pár házibarátja lennék....
30 év feletti HETERO, borotvált, nemdohányzó pasit fogadnánk XI. kerületi lakásunkon ma este 22 óra körül ! Csak privát üzeneteket várunk ! Fotó elengedhetetlen, aki ezt nem szeretné annak köszönjük de nem várjuk a jelentkezését ! Vastag intim előny ! Állandó házibarátot is keresünk !
Sziasztok!
Holnap, az pénteken napközben szívesen találkoznék egy inteligens párarral vagy lánnyal Budapesten!
Én egy 40-es, hetero, nem független Budapesti pasi vagyok!
Várom hetero párok, vagy lányok jelentkezését üzenetben.
Holnap, az pénteken napközben szívesen találkoznék egy inteligens párarral vagy lánnyal Budapesten!
Én egy 40-es, hetero, nem független Budapesti pasi vagyok!
Várom hetero párok, vagy lányok jelentkezését üzenetben.
Sziasztok
Szegedi pár keres igényes sportos srácot a feleség részére. .
Csongrád megye
Privát üzenet
Szegedi pár keres igényes sportos srácot a feleség részére. .
Csongrád megye
Privát üzenet

40-50-es bp-i párnál tennék mindkét fél örömére.
Sziasztok.Párral ismerkednék.Szabolcs megye.
Budapest Monor környékén Hosszabb távra házibarát lenneék,De szóló lány,hölgy is érdekelne hosszabb távú diszkrét kapcsolatra is.
Keresünk az adatlapunk alapján.Köszi!
Sziasztok!
Jól hangzik...
(Ez egy válasz Erzekipar üzenetére (2021. 06. 01. kedd 22:35), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 01. kedd 22:35

Mi alapvetően domináns, de nem durva együttlétet keresünk fiút, alázós játékokat. Ha ez érdekel, megírom a részleteket.
A másik lehetőség, hogy csak nézed a szeretkezésünket, legfeljebb simogathatod és nyalod hölgytagunkat, és engeded, hogy mindketten játszunk a farkaddal, szopjuk együtt vagy csak én (férfi).
Egyikben sincs szex számodra, de hölgytagunk kézzel veri neked. Ha ez így oké, lépjünk tovább.
Legyen nagy vagy nagyobb farkad, ez fontos. És minél jobb, egyértelműbb képet küldesz, annal nagyobb az esélyed.
Találkozó a jövő héten Bp-en, napközben.
A másik lehetőség, hogy csak nézed a szeretkezésünket, legfeljebb simogathatod és nyalod hölgytagunkat, és engeded, hogy mindketten játszunk a farkaddal, szopjuk együtt vagy csak én (férfi).
Egyikben sincs szex számodra, de hölgytagunk kézzel veri neked. Ha ez így oké, lépjünk tovább.
Legyen nagy vagy nagyobb farkad, ez fontos. És minél jobb, egyértelműbb képet küldesz, annal nagyobb az esélyed.
Mi alapvetően domináns, de nem durva együttlétet keresünk fiút, alázós játékokat. Ha ez érdekel, megírom a részleteket.