Sziasztok bi srácot keresünk Dunakeszi közeléből kocsiba motelba szabadba nem sexelünk fogadni tudó bi srácot keresünk Dunakeszi közeléből 43 éves korig. Valóban bi srácot keresünk nem aki gondolt már rá.
Nógrád megyében keresnénk hazibarátot "szopatnék" jeligére. Problémamentes ráérős férfit
30 év feletti HETERO, borotvált, nemdohányzó pasit fogadnánk XI. kerületi lakásunkon ma este 22óra körül ! Csak privát üzeneteket várunk ! Fotó elengedhetetlen, aki ezt nem szeretné annak köszönjük de nem várjuk a jelentkezését ! Vastag intim előny ! Akár állandó házibarátot is keresünk !
Sziasztok.
Ma este Szalkszentmárton és környékén találkozni is akaró párral szívesen találkoznák. Helyet meg tudom oldani!
Ma este Szalkszentmárton és környékén találkozni is akaró párral szívesen találkoznák. Helyet meg tudom oldani!
Sziasztok!
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
A hétvégén szívesen találkoznék 40-es hölggyel vagy házaspárral a Dél-Dunántúlon, Pécs és annak 100 km-es körzetében. Bemutatkozásom illetve fotóim megtalálhatóak az adatlapomon. Rendelkezem védettségi igazolvánnyal.
Sziasztok!
Keresünk pasit hosszútávra, harmadiknak, egy szép feleség kényeztetésére.
Fontos, hogy elolvasd és értelmezd, hogy kit-mit szeretnénk és csak akkor írj ha illenek rád a paraméterek, valamint képes vagy megfogalmazni (nem tele hibával...) néhány összetett mondatot.
Nem elég a farkadról egy kép, vagy méret, hidd el ez sokadrangú kérdés.
Szeretnénk kicsit megismerni /levelezni/, mielőtt találkozunk, hogy egy kávé mellett mindhárman dönthessünk, mehet-e tovább.
Nem az időt akarjuk húzni és tényleg vágyunk a közös élményekre, de nem akárkivel.
Ha ezeket megérted és elfogadod, írj!
Apróbetű: ha nem férsz bele a leírt paraméterekbe, ne várj választ!
Keresünk pasit hosszútávra, harmadiknak, egy szép feleség kényeztetésére.
Fontos, hogy elolvasd és értelmezd, hogy kit-mit szeretnénk és csak akkor írj ha illenek rád a paraméterek, valamint képes vagy megfogalmazni (nem tele hibával...) néhány összetett mondatot.
Nem elég a farkadról egy kép, vagy méret, hidd el ez sokadrangú kérdés.
Szeretnénk kicsit megismerni /levelezni/, mielőtt találkozunk, hogy egy kávé mellett mindhárman dönthessünk, mehet-e tovább.
Nem az időt akarjuk húzni és tényleg vágyunk a közös élményekre, de nem akárkivel.
Ha ezeket megérted és elfogadod, írj!
Apróbetű: ha nem férsz bele a leírt paraméterekbe, ne várj választ!
Enyhe biszexuális vágyakkal idősebb (50+), ápolt, intelligens párhoz, hölgyhöz csatlakoznék minden jóra.

Biszexre nyitott 30-as fiút keresünk kb 18cm mérettel Szeged környékéről

Érett molett párt hölgyet keresek Zalából minden jóra érdekel a kukkolás nudizás
Sopronban vagy a környékén keresek házibarát-állást

Szép estét.
Még mindíg vállalnám a házibarát szerepet.
Adatlapom nem titkos
A képeim nem retusáltak, én vagyok rajtuk.
Nézegetni lehet, de attol még nem lesz köztünk semmi.
Írj rám és megbeszélünk mindent.
Még mindíg vállalnám a házibarát szerepet.

Adatlapom nem titkos

A képeim nem retusáltak, én vagyok rajtuk.
Nézegetni lehet, de attol még nem lesz köztünk semmi.
Írj rám és megbeszélünk mindent.

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Házibarátnak jelentkezem! Macis alkatú vagyok,nem dohányzom.Kapcsolatban élek ezért diszkréció adott.írjatok.
Sziasztok!
Kedves Budapesti párral ismerkednék. 36 éves sportos, hármasban tapasztalat srác vagyok.
Kedves Budapesti párral ismerkednék. 36 éves sportos, hármasban tapasztalat srác vagyok.
Aktiv bi pasi vagyok házibarát lenék Gyöngyös vagy környékén
Sziasztok ! Pasit keresünk 3. nak , lehetőleg kellemes mérettel . Csak izmos , rendkívül jóképű , macho pasik jöhetnek szóba !!! Fogadni tudunk .
Sziasztok. Szegeden és környékén keresek párokat, vagy nőt...., nagy elvárásom nincs csak az ápoltság és igényesség amit én is adok. Anyagiaktól mentesen keresek kölcsönös örömökre valakit vagy valakiket. Én egy 22éves fiatal igényes normális srác vagyok. Ha érdekellek akkor kérlek írj a patrikjn60@gmail.com ra!
Sziasztok!
Keresek 16 17 18ker környékén egy párt ahol a srác sportos nagyfarkú aktív a csaj pedig dögös. Ha magatokra ismertek dobjatok egy üzit a részletek miatt.
Szép jó estét.