Latjuk sok itt az olyan ffi aki csak a szájával tud xekxelni!kuldok a sok üzenetet es aztán semmi!valójában a sok ffi tényleg ilyen?szánalmas!Nekünk tényleg csaj olyan ffi írjon aki komolyan is gondolja!
Sziasztok!ismerkednenk jokepu intelligens ffival,30-35 eves korig. Nyiregyháza es környéke.elotte szeretnenk megismerni kicsit randizni.es elfogadja hogy randi utan nincs xekx!de kolcsonos szimpatia után a 3mas együttlét lehetseges lesz!noi tagunk erzeki es erotikus kisugárzású!csak olyan független ffi írjon aki ezt elfogadja.es mer is talalkozni es komolyan gondolja.(nagyobb intim az nem hatrany)
Sziasztok!
Szombat este nagyon szívesen csatlakoznék párhoz, vagy (ha van ilyen akkor) szóló hölggyel is szívesen szerveznék valami közös kellemes programot.
Utazni tudok értelmes határokon belül.. Érdeklődés esetén keress(etek) bátran üzenetben.
Szombat este nagyon szívesen csatlakoznék párhoz, vagy (ha van ilyen akkor) szóló hölggyel is szívesen szerveznék valami közös kellemes programot.

Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Szombathely környékén keresek egy párt, ahonnan még hiányzik egy háziBarát.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk,kizárólag a hölgytag örömére.
Házibarátot keresünk,kizárólag a hölgytag örömére.
42 éves sportos férfi házi barát lenne kopasz fasszal jól tejelő kitartó vagyok privi..
Sziasztok pasit keresünk harmasra
Sziasztok! Valakik keesnek görbe farkú ff it 18x4.5 5. Üdv
Ma estére keresunk egy nagy intimmel pasit a hölgyünk oromere!csak szabolcs megye.30-35
sziasztok 36 éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van!
Házibarátot keresünk szeged környéki fiú személyében...
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keres? a mostani hétvége úgy alakult, hogy mindketten ráérnénk, és nem csak focit néznénk...
Mi 39 és 40 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat.
Mindketten átlagos/vékony testalkatú, normális, helyes pasik vagyunk.
Ha valakit érdeklünk privátban keressen minket.
Mi 39 és 40 éves barátok vagyunk, többesben tapasztalattal, és szívesen csatlakoznánk párhoz, vagy egyedülálló hölgyhöz, aki kipróbálna ilyen jellegű izgalmakat.
Szombatra keresünk párt vagy harmadiknak ffi. Udvari lazítás, főzés-iszogatas, szex.
Párokkal barátkoznék...

Gödöllőn és környéken keresek párt 42 éves sportos jól tejelő kan privi

Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Sziasztok, van itt olyan pár vagy hölgy aki pluszban 2 pasit keres? a mostani hétvége úgy alakult, hogy mindketten ráérnénk, és nem csak focit néznénk...
Potens vastag méretű ffi hazibarat lenne vékony!!! Nagyobb ajkakkal és csikloval rendelkező pici mellű hölgy tagú párnál... Hívás csak hölgy hívjon sajnos elég a sok kamu ffi hívás!!!!! Álmodozó farok verő meleg pasik kíméljenek!!!!