Sziasztok, házi barátot keresünk Szombathelyen.
Sziasztok.Győri házaspárnak lennék a házibarátja.Sok mindenre nyitott vagyok.Masszírozni is elég jól tudok.Az adatlapom alapján ha szimpatikus vagyok várom a privit.
Hétvégère pasit keresünk, a hölgy örömère!40èves korig.17.18cm max intim mèret.ès persze ne legyèl roma! Felesègem fiatal és nagyon csinos.legyél ápolt és kedves.akár hoszabb távra! Ha magadra ismertél irj..be mutatkozot irj magadról rövid be mutatkozora nem válaszolunk.
Irj privátban
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 18. vasárnap 12:55), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 18. vasárnap 12:55
Törölt felhasználó (1619322)

Sziasztok! Ma este párt kukkolnék vagy csatlakoznék hozzájuk Budapesten, utazni tudok. Viberen vagy Whatsappon megoldható a kapcsolattartás. Valós párok írjanak! Írjatok bátran privát üzenetet!
Irj privátban
(Ez egy válasz JANEK üzenetére (2021. 07. 20. kedd 07:51), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 20. kedd 07:51

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

sziasztok
Hármasban tapasztalt pasi szívesen ismerkedne párral...
Moto
Hármasban tapasztalt pasi szívesen ismerkedne párral...

Moto
Sziasztok ! Nagykanizsán és környékén lány, fiú vagy pár szexpartnert keresek minden jóra. Helyem van.
Szigetszentmiklós és környékén párral ismerkednék 50 éves vagyok átlagos testalkat méret 15 /5
Sziasztok!intelligens ffit keresunk szabolcs megyéből!hölgyünk oromere!aki nem szajhos!és mer is randizni.30-40 kozott!
Szia szivesen kényeztetnélek és masziroznám végig a tested
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 07. 23. péntek 19:07), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 07. 23. péntek 19:07
Törölt felhasználó (4399732)

Sziasztok!
Kényeztetésemre keresünk pasit, szigorúan Heteró alapon!
Ha szeretsz maszírozni, előny de nem feltétel.
Ha megkeresnél előtte adatlapot mindenképp olvass, légyszíves!
Köszönöm!
Köszönöm!
Sziasztok,ápolt,játékos,határozott de alkalmaszkodó férfi vagyok,házaspárt keresek,megbízható és potens vagyok
Sziasztok.Jövő Szombatra keresünk magunk mellé,közé,alá…..pasit,esetleg párt,olyat aki el is tud jönni,és el is jön.Olyat,aki mer,tud fotót küldeni e-mail-ben,és ha szimpatikus nekünk,akkor tud viberen egyeztetni velünk.35-45 között keresünk,nem baj,ha szeret kicsit masszírozni.Higiénia,diszkréció,intim helyen borotváltság feltéltel.
31.-ére keresünk,nem előbb,nem később!
A&T
31.-ére keresünk,nem előbb,nem később!
A&T

Törölt felhasználó (4399732)

Sziasztok!
Köszönöm!
Köszönöm!
holnap reggel 8:00-9:30 között szopnék Lajosmizsén
helyem van
LENYELEM :P
helyem van
LENYELEM :P
Vasárnap este keresunk kis mérettel fiut harmadiknak ha beválik hosszabb távra . Baján várunk. Irj ránk ha érdekel.
Sziasztok!
Szívesen lennék egy pár házibarátja. Igényesség és diszkréció természetesen adott. 30 éves sportos testalkatú, potens férfi vagyok. Többesben van tapasztalatom, ha kezdők vagytok ezen a téren számomra az sem probléma fedezzük fel együtt milyen izgalmas is tud lenni egy ilyen kapcsolat. Egyedülálló vagyok így nekem bármikor alkalmas lehet a találkozó. Helyem van Budapesten, de természetesen utazni is tudok ha nektek úgy kényelmesebb.
Szívesen lennék egy pár házibarátja. Igényesség és diszkréció természetesen adott. 30 éves sportos testalkatú, potens férfi vagyok. Többesben van tapasztalatom, ha kezdők vagytok ezen a téren számomra az sem probléma fedezzük fel együtt milyen izgalmas is tud lenni egy ilyen kapcsolat. Egyedülálló vagyok így nekem bármikor alkalmas lehet a találkozó. Helyem van Budapesten, de természetesen utazni is tudok ha nektek úgy kényelmesebb.
Sziasztok
Fiatal 22 éves sportos testalkatú nagy "étvágyú" srácként kellemes időtöltésre akár hosszútávon is keresem hölgyek vagy párok társaságát
Több infó, kép az adatlapomon található. Ha felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődéseteket privát üzenetben megtaláltok

Fiatal 22 éves sportos testalkatú nagy "étvágyú" srácként kellemes időtöltésre akár hosszútávon is keresem hölgyek vagy párok társaságát

Több infó, kép az adatlapomon található. Ha felkeltettem az érdeklődésed/érdeklődéseteket privát üzenetben megtaláltok

Sziasztok!
Pasit keresünk harmadiknak, bízva benne, hogy hosszabb távon barátság is kialakulhat.
Részletek az adatlapunkon, ezekből nem fogunk engedni, szóval kérlek csak az írjon, aki bele illik a képbe, nem fogjuk meggondolni magunkat. Viszont ha találnánk egy megfelelő pasit a feleségemnek, nagyon boldogok lennénk
Pasit keresünk harmadiknak, bízva benne, hogy hosszabb távon barátság is kialakulhat.
Részletek az adatlapunkon, ezekből nem fogunk engedni, szóval kérlek csak az írjon, aki bele illik a képbe, nem fogjuk meggondolni magunkat. Viszont ha találnánk egy megfelelő pasit a feleségemnek, nagyon boldogok lennénk

Sopronban keresek asszonyokat,lányokat!
Sziasztok!Párral ismerkednék!Kedves,normális, igényes légy!! Házi barát lennék!!! Kép csere kötelező!!Skypon vagy akár emailba..