PÁRBAN KERESÜNK.(FÉRFI-NŐ) . csak heteró FÉRFIT HÁZIBARÁTNAK.35 éves korig !Férj aktív és heteró részvételével .PEST MEGYÉBEN vagyunk és nem Bp-en.
Válaszok folyamatban. Megértést köszönjük.Aki a " kit keresek" menüpontnál kiírtaknak a közelébe sem jutt az választ se várjon.így sem tudok válaszolni mindenkinek ,
Válaszok folyamatban. Megértést köszönjük.Aki a " kit keresek" menüpontnál kiírtaknak a közelébe sem jutt az választ se várjon.így sem tudok válaszolni mindenkinek ,
Sziasztok!érdemes intelligens ffit keresunk 35-40!szabolcs megye +100km!mi 50hpar vagyunk
Nyíregyházán kedves bevállalós párt keresek.Ápolt vékony fiú vagyok.
Sziasztok. Fekete srácot keresünk!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

Sziasztok.45 éves Budapesti ápolt pasi vagyok.Ismerkednék hölgyel....titkos kapcsolat céljábol....irjatok...
Sziasztok!
40 es férfivel ismerkednék.
40 es férfivel ismerkednék.
Sziasztok!Szívesen ismerkednék akár korombeli lányokkal,de akár idősebb hölgyekkel vagy párokkal is Csongrád megyéből!38éves független pasi vagyok.
Sziasztok 2. 3 negyven éves pasi csatlakozna párokhoz a hölgy örömére
Sziasztok!
Házibarát lennék egy párnál!

Házibarát lennék egy párnál!
Hali.Párral és hölggyel ismerkednék!!
Sziasztok! Még mindíg keresek.. tényleg nem keres senki egy 50 éves pasit ,házibarátnak??
Hölgyel masztiznèk
Középkorú 50-60-as párt keresek hosszú távú barátság céljából, ahol nem csak a szex dominál.
Jó lenne néha eltölteni hármasban egy hétvégét akár nálam is adott a lehetőség, de szívesen utazom is.
Barátságos és nyugodt férfi vagyok és maximálisan ápolt és kulturált.
Enyhe biszex nem probléma részemről.
Hosszú távú és baráti kapcsolatot keresek.
Privit várok.
Jó lenne néha eltölteni hármasban egy hétvégét akár nálam is adott a lehetőség, de szívesen utazom is.
Barátságos és nyugodt férfi vagyok és maximálisan ápolt és kulturált.
Enyhe biszex nem probléma részemről.
Hosszú távú és baráti kapcsolatot keresek.
Privit várok.
Sziasztok !
Kellemes, megbízható pàr baràtja lennék...
Kellemes, megbízható pàr baràtja lennék...
Alex szabad szolga vagyok Zala megyében 18,5 mérettel
Keresem állandó Uralkodom Férfi Nő vagy Pár személyében
Köszönöm elöre is a lehetöséget
Keresem állandó Uralkodom Férfi Nő vagy Pár személyében
Köszönöm elöre is a lehetöséget
Sziasztok. 51 éves pasi vagyok, Sopron és környékéről keresek idősebb párt ahol házibarát lennék, sok minden izgat és kevés tabu van nálam. Ha érdeklődés mutatkozna irányomban akkor ne fogjátok vissza magatokat. Várom az üzenetet és találkozzunk.
feri196906@citromail.hu
feri196906@citromail.hu
34 éves diszkrét kedves srác vagyok érett, molett hölggyel párral ismerkednék minden jóra.
Szép napot.
A környékemen vállalnék házibarát
jellegü szerepet.
A környékemen vállalnék házibarát
jellegü szerepet.

Sziasztok!
40-es házaspárt keresek hármas örömökre. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Ui.: Rendelkezem oltási igazolvánnyal.
40-es házaspárt keresek hármas örömökre. A Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon. Viberen vagy WhatsAppon tudunk ismerkedni.
Ui.: Rendelkezem oltási igazolvánnyal.