Sziasztok!Ma délutánra keresek bi pasit vagy párt.Uni/passzív vagyok,helyem van Veszprémben!!
Sziasztok!
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek hármas kapcsolatra. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Dél-Dunántúli kedves, megbízható, 40-es házaspárt keresek hármas kapcsolatra. Egész alakos, arcképes, ruhás fotót és telefonszámot privátban tudunk cserélni.
Sziasztok későn írok de ma estére párt keresek
Sziasztok! Párral ismerkednek! Házibarátja lennék!

sziasztok
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
biszex part keresek,ahol mindketten szeretnek szopni es akar a ferfi is dughato
40 eves aktiv biszex ferfi vagyok 18cm-es formas fasszal
helyem van,estenkent tudok fogadni ilyen part,de utazni is tudok
irjatok,ismerkedjunk
oxigen80@gmail.com
Ma Zalakaroson leszünk.ismerkednénk párral,esetleg normális pasival!
Sziasztok!
Házibarát állás betöltésére keresünk potens, normális pasit az adatlapunkon leírtak alapján.
Házibarát állás betöltésére keresünk potens, normális pasit az adatlapunkon leírtak alapján.
Sziasztok!Párral és Hölggyel ismerkednék!
Nagyon igazatok van.
Itt nagyon sok az álmodozó meg a kamus. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 19. szombat 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 06. 19. szombat 06:38
Itt nagyon sok az álmodozó meg a kamus. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 06. 19. szombat 06:38), amit ide kattintva olvashatsz)
Törölt felhasználó (4550812)

Latjuk sok itt az olyan ffi aki csak a szájával tud xekxelni!kuldok a sok üzenetet es aztán semmi!valójában a sok ffi tényleg ilyen?szánalmas!Nekünk tényleg csaj olyan ffi írjon aki komolyan is gondolja!
Latjuk sok itt az olyan ffi aki csak a szájával tud xekxelni!kuldok a sok üzenetet es aztán semmi!valójában a sok ffi tényleg ilyen?szánalmas!Nekünk tényleg csaj olyan ffi írjon aki komolyan is gondolja!
Sziasztok!ismerkednenk jokepu intelligens ffival,30-35 eves korig. Nyiregyháza es környéke.elotte szeretnenk megismerni kicsit randizni.es elfogadja hogy randi utan nincs xekx!de kolcsonos szimpatia után a 3mas együttlét lehetseges lesz!noi tagunk erzeki es erotikus kisugárzású!csak olyan független ffi írjon aki ezt elfogadja.es mer is talalkozni es komolyan gondolja.(nagyobb intim az nem hatrany)
Sziasztok!
Szombat este nagyon szívesen csatlakoznék párhoz, vagy (ha van ilyen akkor) szóló hölggyel is szívesen szerveznék valami közös kellemes programot.
Utazni tudok értelmes határokon belül.. Érdeklődés esetén keress(etek) bátran üzenetben.
Szombat este nagyon szívesen csatlakoznék párhoz, vagy (ha van ilyen akkor) szóló hölggyel is szívesen szerveznék valami közös kellemes programot.

Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos
Szombathely környékén keresek egy párt, ahonnan még hiányzik egy háziBarát.
Sziasztok!
Házibarátot keresünk,kizárólag a hölgytag örömére.
Házibarátot keresünk,kizárólag a hölgytag örömére.
42 éves sportos férfi házi barát lenne kopasz fasszal jól tejelő kitartó vagyok privi..
Sziasztok pasit keresünk harmasra
Sziasztok! Valakik keesnek görbe farkú ff it 18x4.5 5. Üdv