Párok?
Állandó, egymásnak fontos, érzéki párhoz csatlakoznék alkalmanként.

Mai napon Masszázst adnék Pároknak,külön férfiaknak vagy amit szeretnétek, de házibarátként is csatlakoznék. Kecskeméten kulturált helyem van.
SZiasztok,
Itt vagyok ha gondoljátok. (Ez egy válasz r1973 üzenetére (2021. 03. 16. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 16. kedd 11:56
Itt vagyok ha gondoljátok. (Ez egy válasz r1973 üzenetére (2021. 03. 16. kedd 11:56), amit ide kattintva olvashatsz)

Sziasztok! 40-es pár házibarátot keres aki már szombaton délelőtt is be tud köszönni a feleségnek. 30-50 közötti sportos nagyfarkú partnert várunk. Telefonos levelet írj! Köszi
Sziasztok! 40-es pár házibarátot keres aki már szombaton délelőtt is be tud köszönni a feleségnek. 30-50 közötti sportos nagyfarkú partnert várunk. Telefonos levelet írj! Köszi
Sziasztok párt keresek vagy lányt aki diszkrét házibarátot keres Szabolcs megyében.
Sziasztok!
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Figyelmes,értelmes,hetero férfivel ismerkednék.
Sziasztok,
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
keresek Marcali-Balatonboglár környékén férőhellyel rendelkező magányos hölgyet/lányt közös gabalyodásra.
Sziasztok!
Balatoni párhoz csatlakoznék, 22 éves macis srác vagyok, aki imád kényeztetni, a többit beszéljük meg levélben.
Balatoni párhoz csatlakoznék, 22 éves macis srác vagyok, aki imád kényeztetni, a többit beszéljük meg levélben.
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék ! Ahol az ismerkedésnek van menete ! smile Ismerkedjünk , beszélgessünk ! S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
3 napig nem tudok levelet írni , így légyszíves elérhetőséget adni !
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék ! Ahol az ismerkedésnek van menete ! smile Ismerkedjünk , beszélgessünk ! S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
3 napig nem tudok levelet írni , így légyszíves elérhetőséget adni !
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Sziasztok!
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon.
40-es házaspár rendszeres házibarátja lennék. Dél-Dunántúlon mobilis vagyok. Intim és egész alakos fotóim továbbá a bemutatkozásom megtalálható az adatlapomon.
Sziasztok!Izmos kedves pasit keresünk

Sziasztok.
Csepel sziget és környékén, ismerkedni vágyó hölgy vagy pár volna?
Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba.
Csepel sziget és környékén, ismerkedni vágyó hölgy vagy pár volna?
Részleteket, feltételeket beszéljük meg privátba.
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Sopronban kukkolnék. Pár házibarátja lennék
Helló ha gondolod akkor írj
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2021. 03. 13. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 13. szombat 13:53

Sziasztok!
Olyan pasit keresek aki beszállna hozzánk a feleségem örömére. Ő 31 éves barna haj, barna szem 178 cm, normál testalkat. Főleg mmf, cuckold érdekelne. Egyelőre a feleségem puhításán dolgozom, ebben is kellene segíteni majd. Kérlek e-mailben keress ha érdekel: istvan.kovacs89@freemail.hu kizárólag heteró alapon. Fotó csere az első lépés emailben. Bp előny
Olyan pasit keresek aki beszállna hozzánk a feleségem örömére. Ő 31 éves barna haj, barna szem 178 cm, normál testalkat. Főleg mmf, cuckold érdekelne. Egyelőre a feleségem puhításán dolgozom, ebben is kellene segíteni majd. Kérlek e-mailben keress ha érdekel: istvan.kovacs89@freemail.hu kizárólag heteró alapon. Fotó csere az első lépés emailben. Bp előny
szia
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 03. 12. péntek 09:02), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 12. péntek 09:02
hello
Törölt felhasználó (4431872)

Szia, puhitásnak egy masszázs a feleségednek?
(Ez egy válasz istvan.kovacs89 üzenetére (2021. 03. 13. szombat 13:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 03. 13. szombat 13:53

Sziasztok!
Sziasztok!
Szabad a hosszú hétvégém. Valaki, valakik?