Sziasztok. Párosunk férfi tagja vagyok. Igényes párokhoz beszállnék a hölgy örömére. Társkeresőn az adataim, kérdésekre szívesen válaszolok. Köszönöm, hogy elolvastad.
Nem mindegy milyen az a házibarát! volt nemrégen egy a vágyaidról,de kiderült róla hogy minden héten más párokhoz jár nekünk meg ez nem nyerő!!! nem szeretnénk elkapni semmilyen betegséget.Igazából ennyi és nem vagyunk Kamus pár. Éva és józsi a nevünk. kamionozunk és Bp lakunk Erzsébeten! Erről ennyit szia!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 19:00
Törölt felhasználó (4337872)

Olyan kamuk ezek is, mint itt az összes! Ennyi év alatt sem találtak házibarátot? Pedig volna sok jelentkező!
"bagoly mondja a verébnek,hogy nagyfejű"
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 19:00), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 19:00
Törölt felhasználó (4337872)

Olyan kamuk ezek is, mint itt az összes! Ennyi év alatt sem találtak házibarátot? Pedig volna sok jelentkező!
Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

A legjobb védekezés a támadás... Ha már nem tudsz mit kitalálni??? Nevetséges!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 17:37), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 17:37
Törölt felhasználó (4119012)
VIP

Öreglány az akivel összeszoktál feküdni ha egyálltalán akad olyan Nő aki szóba áll veled.
Ha nem akkor marad a recska DDD
Ha nem akkor marad a recska DDD
Sziasztok. Nagy farkù nem kövèr bi házibaràtot keresünk pàrommal,mindenki mindenkivel!Màr most szpmbat ejszakàra.
Azta.... minő vihar kerekedett itt...
Valóban sokaknál olyan magas az a bizonyos léc, hogy Önmaguk is elszaladgálnak alatta... vice versa természetesen... Mindazonáltal ma már "muszály" (
)mindenhol "inteligens" (
)kritériumokat felskiccelni, bár sokan beleszaladnak abba a bizonyos "szálka-gerenda"-féle közmondásba... Az igények sok esetben műholdakkal ütköző magasságokban szárnyalnak, cserébe viszont sokszor foghíjas a történet (átvitt, és konkrét értelemben egyaránt). Néha már a nevetségesség határát súrolják ezek a cicaharcok, dehát: ez is jellemrajz tulajdonképpen.

(Ez egy válasz KisTigris üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 16:18

Még azt sem tudjátok értelmezni ,amit Ti irtok ki....helye legyen és mindent ő álljon és akkor mentek hozzá...Eddig egy szóval nem irtátok ki ,hogy ha megy hozzátok vigyen valamit.De a csöves fasz ,ha megy valahova ,akkor visz piát és nasit....s ha hozzám jön-jönnek ,akkor pedig megbeszélés kérdése ,hogy mit hoznak,mivel várom a vendégeimet.De ha ez a stilusod,hogy ismeretlenül csöves faszozol ....akkor válasz ment erre privátban.Egy levél erejéig lealacsonyodtam a válasz adási szintedre!!!!
Sziasztok!Ismerkednék Párral esetleg Hölggyel!!Szimpátia fontos!! Igényes,normális és beszélgetni lehessen ne a szexről szóljon rögtön minden!!Előre köszönöm ha írsz!! Házi barát is lennék!!
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
Öreglány az akivel összeszoktál feküdni ha egyálltalán akad olyan Nő aki szóba áll veled.
Ha nem akkor marad a recska DDD (Ez egy válasz KisTigris üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 16:45
Ha nem akkor marad a recska DDD (Ez egy válasz KisTigris üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 16:45), amit ide kattintva olvashatsz)

Tévedésben vagy öreglány!!!...Senki sem várt tőled se igen-t,se nem-et....Sértegesd azt aki felnevelt és kérd meg tanítson meg szöveg értelmezésre!!!
Intelligens igényes, tapasztalt pár ismeretsègèt keresem 30-55 èves korosztályból Budapesten ès környèkèn. 30 eves hetero igènyes ferfi vagyok Pest-megyèből
Tévedésben vagy öreglány!!!...Senki sem várt tőled se igen-t,se nem-et....Sértegesd azt aki felnevelt és kérd meg tanítson meg szöveg értelmezésre!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 16:39
VIP

Nevetséges vagy.Azért ,mert valaki nemet mondott azt szerintem el kell viselni és nem egyből szemétkedni itt te Majomparádé
Nevetséges vagy.Azért ,mert valaki nemet mondott azt szerintem el kell viselni és nem egyből szemétkedni itt te Majomparádé
(Ez egy válasz KisTigris üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 16:18

Még azt sem tudjátok értelmezni ,amit Ti irtok ki....helye legyen és mindent ő álljon és akkor mentek hozzá...Eddig egy szóval nem irtátok ki ,hogy ha megy hozzátok vigyen valamit.De a csöves fasz ,ha megy valahova ,akkor visz piát és nasit....s ha hozzám jön-jönnek ,akkor pedig megbeszélés kérdése ,hogy mit hoznak,mivel várom a vendégeimet.De ha ez a stilusod,hogy ismeretlenül csöves faszozol ....akkor válasz ment erre privátban.Egy levél erejéig lealacsonyodtam a válasz adási szintedre!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 14:54
VIP

Neki akartuk Bocsánat
Neki akartuk Bocsánat
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 14:26
Törölt felhasználó (4471782)

Ezt nekünk akartátok írni?félrement. de akinek nem inge nem veszi magára.
kistigrisnek válaszoltam , hozzátok rossz szavunk nem volt . söt.............
kistigrisnek válaszoltam , hozzátok rossz szavunk nem volt . söt.............
Akár Szilvás Unicumot is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 14:06

VIP

Elég egy üveg unicum azt szoktunk kérni.Nekünk is van itthon de elvárjuk az illetőtől is hogy hozzon beszállót ha már eljön az otthonunkba.
De nem muszály unicum lehet más is amit ő is szeret.
semmi sem kötelező.
semmi sem kötelező.
Ezt nekünk akartátok írni?félrement. de akinek nem inge nem veszi magára.
kistigrisnek válaszoltam , hozzátok rossz szavunk nem volt . söt............. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 13:04
kistigrisnek válaszoltam , hozzátok rossz szavunk nem volt . söt............. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Már volt hozzá korrekt férfi drágaság.Ha nem tettszik valami lapozz tovább
De ha hozzánk vendégségbe jön az illető nehogy már üres kézzel jöjjön!!! Volt rá példa sajnos.
Mi adjuk a lakást-kaját -piát-pinát ingyen??? Szerinted ez így működik??,Legalább egy üveg piát azért hozzon az illető ha már kivan szolgálva nálunk az otthonunkban szerintem.
akkor hajrá hívjál meg mindenkit és álljad a cekket !!!
Na pá pá

De ha hozzánk vendégségbe jön az illető nehogy már üres kézzel jöjjön!!! Volt rá példa sajnos.
Mi adjuk a lakást-kaját -piát-pinát ingyen??? Szerinted ez így működik??,Legalább egy üveg piát azért hozzon az illető ha már kivan szolgálva nálunk az otthonunkban szerintem.
Na pá pá
Elég egy üveg unicum azt szoktunk kérni.Nekünk is van itthon de elvárjuk az illetőtől is hogy hozzon beszállót ha már eljön az otthonunkba.
semmi sem kötelező. (Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 13:13
semmi sem kötelező. (Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv,
Szerintem igazatok van,
Pedig egy csokor virág a hölgynek,egy üveg pezsgő ,az együtt koccintáshoz remek kezdés...
Kedves gesztusnak veszi a pár,
Szerintem igazatok van,
Pedig egy csokor virág a hölgynek,egy üveg pezsgő ,az együtt koccintáshoz remek kezdés...
Kedves gesztusnak veszi a pár,
Üdv,
Szerintem igazatok van,
Kedves gesztusnak veszi a pár, (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 13:04
Szerintem igazatok van,
Kedves gesztusnak veszi a pár, (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Már volt hozzá korrekt férfi drágaság.Ha nem tettszik valami lapozz tovább
Na pá pá

Na pá pá