Sziasztok,29 éves budapesti férfi keres...
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A durr bele bumm , nem opció !

Szia , sziasztok !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !

biszex parhoz csatlakoznek,ahol mindket fel szeret szopni es akar mindketten dughatoak
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
farkam 18cm,borotvalt,formas darab
van kello tapasztalatom,hely es auto van
oxigen80@gmail.com
magas,ferfias vagyok,apolt es egeszseges
farkam 18cm,borotvalt,formas darab
van kello tapasztalatom,hely es auto van
oxigen80@gmail.com
Ismerkednék érett párral fiatal diszkrét srác vagyok! spiki19870130@gmail.com
Sziasztok !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék ! Ahol az ismerkedésnek van menete !
Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Ismerkedni, nyitni szándékozó párral ismerkednék ! Ahol az ismerkedésnek van menete !

Ismerkedjünk , beszélgessünk !
S meglátjuk , lehet,hogy egymást keressük!
Sikeres ismerkedést mindenkinek !
Tabumentes, meztelenkedést, nudit kedvelő partnerekkel ismerkednék Sopronban vagy a környékén. Szívesen kukkolok vagy részt veszek szexuális játékokban.
Punciba élvezést diszkréten vállalok. Lányok, párok (ha akartok egy beleélvezést kedvelő házibarátot), írjatok!
Sziasztok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Igényes, izmos, szolis, diszkrét pasi érdekelne Hölgyet/párt? 174/74, zöld szem, kopasz!
Hely (NAPKÖZBEN) , kocsi van! Hétköznap napközben (8-15) érnék rá leginkább, de bármi megoldható! GYŐR és környéke! Többes tapasztalatom van!
Írj, írjatok!
Sziasztok, jó megjelenésű bi pasit keresünk
Sziasztok ! Keresünk házibarátot hosszú távra . A léc elég magas ,NAGYON jóképű macho sportos testalkatú , kellemes méretű pasi legyél !!! Csak olyanok írjanak , akik utazni tudnak és ennek megfelelnek !!! 25messi25@gmail.com email címre várjuk a fényképes leveleket .
Sziasztok. Hölgyet esetleg párt keresek a jövő héten napközbeni találkozóra. Idősebb és teltek megkeresését is várom.
Hatvan környékéről keresünk ápolt, kisebb/átlagos mérettel rendelkező bi ferfit
Sziasztok,valós pár diszkrét partnere lennék hosszabb távon,a hölgy kedvéért.Bajai helyes negyvenes pasi vagyok.
Sziasztok. Bpi igényes házaspár-nak lenni a házibarátja akik tényleg komolyan keresnek és hosszabbtávra keresnek egy férfit maguknak a feleség örömére!

Sziasztok.Bi férfi tagú párral ismerkednék.
Sziasztok!
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
30 éves férfi ismerkedne Budapestről, lányokkal, hölgyekkel és párokkal ( kizárólag a hölgy örömére). Helyem van, de utazni is tudok. Találkozzunk, ismerkedjünk. Ha megvan a szimpátia és vonzalom szexszeljünk nagyokat. smile Hosszútávra keresek.
Üdv
Zoli
Sziasztok!
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Bp.-ti 38 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális adottságok(intim) kép társkeresőn találtok
Sziasztok

Sziasztok!!Normális Párral és Hölggyel ismerkednék!! Kép csere emailba!!Házi barát is lennék!!