Sziasztok,
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
szabad vagyok az év hátralévő részében. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Bemutatkozásom, hiteles fotóim az adatlapomon.
Székesfehérvár és környékén hölgy vagy pár akihez csatlakozni lehet
Miért nem hívtok?????
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 12. 24. csütörtök 13:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 24. csütörtök 13:18
Törölt felhasználó (4471462)
VIP

sziasztok, úriembert keresünk aki szívesen nézne minket. várjuk a leveleket. Budapest, a hölgyet simogathatod testére élvezhetsz, puncit is nyalhtsz, de minden megbeszélés kérdése többi privátban.popora is élvezhetsz stb
mindent meg lehet beszélni popot is nyalhatsz minden meg beszélés kérdése közben engem orálisan csináalja s a másik fél nyalja a punit s a popot is ma este is okk.lehetsz hetero biszex az nem zavar ma este is jo
Üzenet módosítása
mindent meg lehet beszélni popot is nyalhatsz minden meg beszélés kérdése közben engem orálisan csináalja s a másik fél nyalja a punit s a popot is ma este is okk.lehetsz hetero biszex az nem zavar ma este is jo
Üzenet módosítása
Holnap valaki, valakik Pilisvörösvár-Esztergom környékén, bi is jöhet!
karácsonyi kanosságot leápolnék heteró vagy bi srác akit kanosan és tele érzi... magát jelentkezzen :P
szopnék egy jót
vastag farkú vagy nagyot spriccelő srác, pasi előnyben
helyem van a 13 kerben
szopnék egy jót
vastag farkú vagy nagyot spriccelő srác, pasi előnyben
helyem van a 13 kerben
Mai nap ha valaki unatkozik,férfi vagy pár szívesen látom kulturált otthonomba akár egy jó masszázsra is Kecskeméten!De párokhoz is szívesen csatlakozom akár házi barátként is
sziasztok, úriembert keresünk aki szívesen nézne minket. várjuk a leveleket. Budapest, a hölgyet simogathatod testére élvezhetsz, puncit is nyalhtsz, de minden megbeszélés kérdése többi privátban.popora is élvezhetsz stb
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Házibarátot vagy párt keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Kinek lenne kedved találkozni? Kecskemét és kkr.
(Ez egy válasz kukycool üzenetére (2020. 12. 22. kedd 08:56), amit ide kattintva olvashatsz)
Sziasztok,

mindent meg lehet beszélni popot is nyalhatsz minden meg beszélés kérdése
mindent meg lehet beszélni popot is nyalhatsz minden meg beszélés kérdése
Sehol senki a környékről?
(Ez egy válasz köpcös üzenetére (2020. 12. 18. péntek 12:28), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 18. péntek 12:28

Egy kedves pár házibarátja lennék hosszabb távra!Normális,megbízható férfi vagyok!Írjatok ha komolyan gondoljátok!
Sziasztok!
Miskolci párokhoz csatlakoznék harmadiknak.
Van már tapasztalatom a többesszexben.
Miskolci párokhoz csatlakoznék harmadiknak.
Van már tapasztalatom a többesszexben.
Szia , sziasztok !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi estét és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

40-es holgytagu paral ismerkednek...
Eger-Miskolc kornyeken...
Eger-Miskolc kornyeken...
Hali! Nyíregyháza és Debrecen környékén házibarát lennék párnál. Tetszenek a spermás játékokat de még nem volt szerencsém kipróbálni. Persze hetero alapon! Normál sex is érdekel. Házi videózásban is benne lennék. Igényes, kultúrált, tiszta srác vagyok. Amennyiben írnál privát üzenetet írj!
Szép estét!
Igenyes, kulturalt fiatal pasikent keresnek magamnam egy part vagy egy holgyet akar hosszabb kapcsolatra is!
Termeszetesen privatba kuldok arcos fotot is!
Irjatok!

Igenyes, kulturalt fiatal pasikent keresnek magamnam egy part vagy egy holgyet akar hosszabb kapcsolatra is!
Termeszetesen privatba kuldok arcos fotot is!
Irjatok!
Házibarát lennék Gy-M -S megye és környékén. Akár mindkét fél örömére
Üdv . mindenkinek !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !
Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !
Felnőtt PÁRRAL ismerkednék !

Felnőtt játékokhoz !
Szó szerint “játékokhoz “ !
A Durr bele bumm , nem opció !