Tévedésben vagy öreglány!!!...Senki sem várt tőled se igen-t,se nem-et....Sértegesd azt aki felnevelt és kérd meg tanítson meg szöveg értelmezésre!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 16:39), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 16:39
Törölt felhasználó (4119012)
VIP

Nevetséges vagy.Azért ,mert valaki nemet mondott azt szerintem el kell viselni és nem egyből szemétkedni itt te Majomparádé
Nevetséges vagy.Azért ,mert valaki nemet mondott azt szerintem el kell viselni és nem egyből szemétkedni itt te Majomparádé
(Ez egy válasz KisTigris üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 16:18), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 16:18

Még azt sem tudjátok értelmezni ,amit Ti irtok ki....helye legyen és mindent ő álljon és akkor mentek hozzá...Eddig egy szóval nem irtátok ki ,hogy ha megy hozzátok vigyen valamit.De a csöves fasz ,ha megy valahova ,akkor visz piát és nasit....s ha hozzám jön-jönnek ,akkor pedig megbeszélés kérdése ,hogy mit hoznak,mivel várom a vendégeimet.De ha ez a stilusod,hogy ismeretlenül csöves faszozol ....akkor válasz ment erre privátban.Egy levél erejéig lealacsonyodtam a válasz adási szintedre!!!!
Még azt sem tudjátok értelmezni ,amit Ti irtok ki....helye legyen és mindent ő álljon és akkor mentek hozzá...Eddig egy szóval nem irtátok ki ,hogy ha megy hozzátok vigyen valamit.De a csöves fasz ,ha megy valahova ,akkor visz piát és nasit....s ha hozzám jön-jönnek ,akkor pedig megbeszélés kérdése ,hogy mit hoznak,mivel várom a vendégeimet.De ha ez a stilusod,hogy ismeretlenül csöves faszozol ....akkor válasz ment erre privátban.Egy levél erejéig lealacsonyodtam a válasz adási szintedre!!!!
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 14:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 14:54
VIP

Neki akartuk Bocsánat
Neki akartuk Bocsánat
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 14:26), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 14:26
Törölt felhasználó (4471782)

Ezt nekünk akartátok írni?félrement. de akinek nem inge nem veszi magára.
kistigrisnek válaszoltam , hozzátok rossz szavunk nem volt . söt.............
kistigrisnek válaszoltam , hozzátok rossz szavunk nem volt . söt.............
Akár Szilvás Unicumot is...
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 14:06), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 14:06

VIP

Elég egy üveg unicum azt szoktunk kérni.Nekünk is van itthon de elvárjuk az illetőtől is hogy hozzon beszállót ha már eljön az otthonunkba.
De nem muszály unicum lehet más is amit ő is szeret.
semmi sem kötelező.
semmi sem kötelező.
Ezt nekünk akartátok írni?félrement. de akinek nem inge nem veszi magára.
kistigrisnek válaszoltam , hozzátok rossz szavunk nem volt . söt............. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 13:04
kistigrisnek válaszoltam , hozzátok rossz szavunk nem volt . söt............. (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Már volt hozzá korrekt férfi drágaság.Ha nem tettszik valami lapozz tovább
De ha hozzánk vendégségbe jön az illető nehogy már üres kézzel jöjjön!!! Volt rá példa sajnos.
Mi adjuk a lakást-kaját -piát-pinát ingyen??? Szerinted ez így működik??,Legalább egy üveg piát azért hozzon az illető ha már kivan szolgálva nálunk az otthonunkban szerintem.
akkor hajrá hívjál meg mindenkit és álljad a cekket !!!
Na pá pá

De ha hozzánk vendégségbe jön az illető nehogy már üres kézzel jöjjön!!! Volt rá példa sajnos.
Mi adjuk a lakást-kaját -piát-pinát ingyen??? Szerinted ez így működik??,Legalább egy üveg piát azért hozzon az illető ha már kivan szolgálva nálunk az otthonunkban szerintem.
Na pá pá
Elég egy üveg unicum azt szoktunk kérni.Nekünk is van itthon de elvárjuk az illetőtől is hogy hozzon beszállót ha már eljön az otthonunkba.
semmi sem kötelező. (Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 13:13
semmi sem kötelező. (Ez egy válasz Csabus69 üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:13), amit ide kattintva olvashatsz)

Üdv,
Szerintem igazatok van,
Pedig egy csokor virág a hölgynek,egy üveg pezsgő ,az együtt koccintáshoz remek kezdés...
Kedves gesztusnak veszi a pár,
Szerintem igazatok van,
Pedig egy csokor virág a hölgynek,egy üveg pezsgő ,az együtt koccintáshoz remek kezdés...
Kedves gesztusnak veszi a pár,
Üdv,
Szerintem igazatok van,
Kedves gesztusnak veszi a pár, (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 13:04
Szerintem igazatok van,
Kedves gesztusnak veszi a pár, (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 13:04), amit ide kattintva olvashatsz)
VIP

Na pá pá

Na pá pá
Gyere hozzánk van ingyen lakás éjszakára meg meleg pina és kaja meg pia is ingyen! DDD
Gondolom egy csöves fasz vagy akinek egy üveg italra sem telik!!!
Éva (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 11. csütörtök 12:54
Gondolom egy csöves fasz vagy akinek egy üveg italra sem telik!!!
Éva (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 11. csütörtök 12:54), amit ide kattintva olvashatsz)

nem kötelező semmi . " akinek nem megy az kritizálja " van egy ilyen idézet de ezzel nem fárasztalak tovább .
Na pá pá (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 10. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 10. szerda 20:32

Na pá pá (Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 10. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)

sziasztok . korrekt elvárás , remélem találtok hozzá korrekt férfit is ,sok sikert
nem kötelező semmi . " akinek nem megy az kritizálja " van egy ilyen idézet de ezzel nem fárasztalak tovább .
(Ez egy válasz KisTigris üzenetére (2021. 02. 10. szerda 21:54), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 10. szerda 21:54

Ez korrekt?Na ne viccelj már....Helye legyen és még járuljon a bulihoz hozzá piával,ezzel-azzal...nehogy aztán valamit is álljanak ők is a benzin költségen kivül,hogy elutaznak az illetőhöz.
Budapesti, Pest megyei 60-feletti hölgy házibarátja, masszőrje lennék.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal. stefa1956@freemail.hu
Üdvözlettel. István.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal. stefa1956@freemail.hu
Üdvözlettel. István.

Sziasztok! Nyíregyházi, igényes, maximálisan diszkrét férfiként egy szimpatikus párt keresek, a hölgy tag kényeztetésének céljából hetero alapon. 180cm magas, 77 kg-os, valóban sportos testalkatú, szőrtelen férfi vagyok. Az intim testrészem 18 cm x 5 cm-es. Tekintsétek meg a fotóimat, videómat a hitelesség kedvéért. Éljük meg együtt a titkos vágyainkat! intimbeszelgetes@gmail.com
Ez korrekt?Na ne viccelj már....Helye legyen és még járuljon a bulihoz hozzá piával,ezzel-azzal...nehogy aztán valamit is álljanak ők is a benzin költségen kivül,hogy elutaznak az illetőhöz.
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 10. szerda 20:32), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 10. szerda 20:32

sziasztok . korrekt elvárás , remélem találtok hozzá korrekt férfit is ,sok sikert
(Ez egy válasz X üzenetére (2021. 02. 09. kedd 14:56), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 09. kedd 14:56

sziasztok!
Házibarátot vagy párt keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Házibarátot vagy párt keresünk aki éjjel is ráér és nem szalad anyucihoz haza.Havi 1-2 alkalomról lenne szó többről nem.
Helyed legyen,mert nekünk ritkán van !
Kor:40-60 ig ettől nem térünk el.
Farok méret maximum 16 cm annál nem érdekel nagyobb !!!
Magasság max 180 ennél magasabb pasi nem.Borotvált legyél mi is azok vagyunk mindd a ketten.kigyúrt pasik nem!!!!! És kisebbség sem !!!!
Ha nyalni nem szeretsz ne is jelentkezz,mert annélkül nincs szex !!!
A bulihoz hozzá is kell járulni itallal,hogy ne mi álljunk azért mindent !!!
kérünk rólad és álló faszodról is képet
renault68@freemail.hu
Párként (férfi-nő HETERÓK)
keresgélünk Pest megyében fiatal( max 30éves )HETERÓ FÉRFIT házibarátnak Kitöltött adatlap hiányában nem áll módomban semmilyen kommunikációt folytatni. Ha CSAK kérdezni tudsz, akkor keress mást a fantáziálásodhoz a paplan alatt !
keresgélünk Pest megyében fiatal( max 30éves )HETERÓ FÉRFIT házibarátnak Kitöltött adatlap hiányában nem áll módomban semmilyen kommunikációt folytatni. Ha CSAK kérdezni tudsz, akkor keress mást a fantáziálásodhoz a paplan alatt !
Budapesti 60-feletti hölgy házibarátja lennék.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.
Diszkréció biztosított.
Írj bizalommal.

Extra nagymeretű pasit keresünk hármas sexre, cuckoldra!
Igényes Nyíregyházi pár vagyunk feltünően csinos hölgytaggal
Igényes Nyíregyházi pár vagyunk feltünően csinos hölgytaggal
Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Szívesen csatlakoznék
(Ez egy válasz Kíváncsipár18 üzenetére (2021. 02. 09. kedd 18:48), amit ide kattintva olvashatsz)
2021. 02. 09. kedd 18:48

Nem teljesen kezdő párként keresünk egy értelmes pasit szexuális életünk színesítésére.
Hosszútávú kapcsolatra vágyunk.
Leginkább a hétvégéken szeretnénk a találkákat.
Első feltétel, hogy olvassa el az adatlapunkat és akkor jelentkezzen ha ezeknek megfelel.
Hosszútávú kapcsolatra vágyunk.
Leginkább a hétvégéken szeretnénk a találkákat.
Első feltétel, hogy olvassa el az adatlapunkat és akkor jelentkezzen ha ezeknek megfelel.