13 ker? ma vagy holnap egy orál? Ki az aki kanos?
Érdekelne kezdő kanos heteró srác is ...
Érdekelne kezdő kanos heteró srác is ...
Sziasztok, házaspárt keresek! igenyes,diszkrét, ápolt,férfi vagyok! Szeretem a feleséget kényeztetni és ki elégíteni a férj előtt!! Minden olyan pózban,hoy jól lássa benne a férfiaságom!!! Aztán a férjel együtt tovább kényeztetni a feleséget! Nagyon sok vágyam ötletem van és egy imádni való házaspárt keresek akikke megvalósíthatónak ezt.

Sziasztok. Fejér megyében, dec. 24.este 18-tól dec 27.-reggel 5-ig hölgyeket, párokat szívesen vendégül látnám szerény kis szobámban. Ami ahhoz kell hogy tökéletes hangulatban teljen az ünnep, az van, laptop, zene, tv, fény, fűtés, batyus buli lenne nagyjából. Viszont minden meg található a környéken. Ha te is inkább, ki hagynád Covid miatt az ünnepet, akkor ez lesz az a hely ami kell neked nektek. Semmi karácsonyi dekor, se fenyőfa. Zene, szex, kaja, szex film szex, alvás, szex kaja és így tovább.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
Szép estét!! Párral ismerkednék!

Igényes, kiegyensúlyozott és normális kereteken belül (vagy azokat feszegetve
) perverz budapesti páral ismerkednék.

Sziasztok!
Párt vagy hölgyet keresem, utazni és fogadni szintén tudok. Rólam: 175 magas 68 kg, szőke, kék szem, ápolt igényes férfi, vastag 6cm széles pénisz.
Párt vagy hölgyet keresem, utazni és fogadni szintén tudok. Rólam: 175 magas 68 kg, szőke, kék szem, ápolt igényes férfi, vastag 6cm széles pénisz.
Ma estére is aktuális a keresésünk ! Budapest XI. kerületében, 28 éve házastársi kapcsolatban élő borotvált, átlagos testalkatú, nem dohányzó, enyhén Biszex hölgyből, és HETERO úrból álló házaspár vagyunk. Állandóra keresnénk házibarátot hármas szexre 2 fiú 1 lány felállásra 40 év feletti, HETERO, nemdohányzó, borotvált férfi személyében ! Ha nagy és vastag az intim mérete, az előnyt jelenthet !
Budapest XI. kerületében, 28 éve házastársi kapcsolatban élő borotvált, átlagos testalkatú, nem dohányzó, enyhén Biszex hölgyből, és HETERO úrból álló házaspár vagyunk. Állandóra keresnénk házibarátot hármas szexre 2 fiú 1 lány felállásra 40 év feletti, HETERO, nemdohányzó, borotvált férfi személyében ! Ha nagy és vastag az intim mérete, az előnyt jelenthet !
Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Sziasztok,
szabad az egész hétvégém. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Részletek az adatlapomon.
szabad az egész hétvégém. Baranyai, tolnai házaspárt keresek hármasra. Részletek az adatlapomon.
Sziasztok,ápolt,igényes,potens,férfi vagyok!!! Házaspárt keresek a hölgy örömére!! Fotók az adatlapomon!
32éves sportos férfi vagyok nőkkel vagy párokkal ismerkednék Budapesten. Több infó és kép privátban..
Egy kedves pár házibarátja lennék hosszabb távra!Normális,megbízható férfi vagyok!Írjatok ha komolyan gondoljátok!
Sziasztok! Péntek vagy szombat este, 19:45-től, másnap reggelig, nagyobb, főleg vastagabb intim mérettel rendelkező igényes férfit fogadnánk otthonunkba. Iszogatas, bulizas, szex...Privát üzenetben keress! Köszi.
Szolnok
50+ bi hapsi diszkrét értelmes emberekkel barátkozna
50+ bi hapsi diszkrét értelmes emberekkel barátkozna

Sziasztok
(Ez egy válasz SUPERWILD üzenetére (2020. 12. 18. péntek 04:53), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 12. 18. péntek 04:53

54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Fejér,Komárom megyeiek elönyben!!
Hátha vannak még csodák!!!
54 éves pár keres egy normális megbizható házibarátot hosszú távra!
Mai nap Bi passzív férfi,fogadna párokat szóló férfit Kecskeméten kulturált lakáson.De házi barátként is csatlakoznék mind két fél örömére.Privátban irj