Sziasztok!Nyíregyházi hölgynek, párnak szívesen lennék a házibarátja
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Nagykanizsa vagy környéki Pár házibarátja lennék! Ápolt igényes pasi vagyok, 100% diszkréciót biztosítok! Privátban keressetek!

Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Sziasztok. Diszkrét párt keresnék napközbeni találkára. Részletek az adatlapomon.
Fiatalabb FÉRFIT keresünk aki hozzánk csatlakozna 3 -nak (normális, értelmes
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. köszönjük!.
ismerkedési intelligenciával) pest megyében.(férfi-nő páros vagyunk .heterok.) Mindent csak kölcsönös érdeklődés után. köszönjük!.
Sziasztok!
34 éves, hetero, borotvàlt, sportos férfi vagyok, aki kellemes kikapcsolódás (kisebb bulik, esetleg club làtogatás, privát találkák) céljából ismerkedne.
Helyileg Budapesten, illetve 25-30 kilométeres körzetben ismerkednék.
Remélem felkeltettem az érdeklődést
34 éves, hetero, borotvàlt, sportos férfi vagyok, aki kellemes kikapcsolódás (kisebb bulik, esetleg club làtogatás, privát találkák) céljából ismerkedne.
Helyileg Budapesten, illetve 25-30 kilométeres körzetben ismerkednék.
Remélem felkeltettem az érdeklődést

Fiatalabb FÉRFIT keresünk aki hozzánk csatlakozna 3 -nak (normális, értelmes
Budaörs és környékén, megbízható és diszkrét házibarát lennék! Hely megoldható!
Szép estét. Bp pasiként párthoz csatlakoznék. Ma este holnap. Talapsztalt tiszteletudó pasi vagyok.
Kellemes napot !
Szivesen fogadnám egy kellemes pár közös kényeztetését, természetesen viszonoznám.
Szivesen fogadnám egy kellemes pár közös kényeztetését, természetesen viszonoznám.
Sziasztok, írtam!
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 20. vasárnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 20. vasárnap 17:04

Törölt felhasználó (3949622)

Sziasztok. 20-as éveink végén járó pár vagyunk. Hosszabb távra keresünk házibarátot. Új képeink fenntvannak itt a társkeresőn. Diszkréció adott és elvárt. Csak olyanok jelentkezzenek akik rendelkeznek itt képpel. Puszi!
Sziasztok.Egy kedves,helyes párt keresek.Nyíregyháza+100km.
Nagykanizsa vagy környéki pár házibarátja lennék 1000% diszkrécióval! Vagy egyedülálló hölgyet kényeztetnék kötöttségek nélkül! Privátban keressetek! köszönöm
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok!
Hévízi hetero férfi vagyok.Környékbeli párt szeretnék megismerni,akik házibarátot keresnek itt hosszabb távon állandóra.
Hévízi hetero férfi vagyok.Környékbeli párt szeretnék megismerni,akik házibarátot keresnek itt hosszabb távon állandóra.
Kiadó házibaráti "állás"diszkrét,ápolt,kitartó,kellemes méret,tapasztalat,elvárás ,Fizetés természetben és azonnal helyben
Sziasztok szívesen meg ismerkednek veletek. Jelenleg is hazibarat vagyok. Miskolc
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 09. 20. vasárnap 17:04), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 09. 20. vasárnap 17:04
Törölt felhasználó (3949622)

Sziasztok. 20-as éveink végén járó pár vagyunk. Hosszabb távra keresünk házibarátot. Új képeink fenntvannak itt a társkeresőn. Diszkréció adott és elvárt. Csak olyanok jelentkezzenek akik rendelkeznek itt képpel. Puszi!