Kiadó házibaráti állás tapasztalt,diszkrét,kitartó,kellemes méretű pasinak aki tudja mi kell egy nőnek és meg is tudja adni.Fizetés természetben azonnal és helyben
Sziasztok!
Székesfehérvár és környékén kérések egy kedves párt!
Székesfehérvár és környékén kérések egy kedves párt!
Sziasztok. Párként keresünk 25-30 év közötti magas (min. 180), vékony, sármos, Szentesen, vagy Csongrádon hellyel rendelkező pasit házibarátnak. Diszkréció, higiénia és intelligencia! miraendre@gmail.com
Budapesten, kis tapasztalattal rendelkező párként keresünk egy türelmes, fogalmazni és udvarolni is képes férfit, akivel hosszú távon tudnánk élvezni a hármasszex örömeit.
Nem bánjuk ha van feleséged, párod, így talán kevésbé vagy kicsapongó.
A személyes találkozó előtt szeretnénk írásban kicsit megismerni és ha szimpatikus vagy képet cserélni. Adatlapunkon a főbb paramétereket bejelöltük, kérlek ezt vedd figyelembe, azoktól eltérni nem fogunk még a Te kedvedért sem! (kor, alkat, magasság, lakhely...)
Az sem baj, ha kicsit jártas vagy a masszőrködésben, az elején a hangulat feloldására nagyon jó volna.
Nem a farkad mérete az első számú szempont!
Csak hármasban lehetséges bármi, ha zavar a másik pasi jelenléte, ne is próbálkozz!
Helyünk nincs, ezt közösen kell megoldanunk.
Ha Te is hosszú távra tervezel és tudod a szereped egy ilyen kapcsolatban, várjuk a leveled.
Nem bánjuk ha van feleséged, párod, így talán kevésbé vagy kicsapongó.
A személyes találkozó előtt szeretnénk írásban kicsit megismerni és ha szimpatikus vagy képet cserélni. Adatlapunkon a főbb paramétereket bejelöltük, kérlek ezt vedd figyelembe, azoktól eltérni nem fogunk még a Te kedvedért sem! (kor, alkat, magasság, lakhely...)
Az sem baj, ha kicsit jártas vagy a masszőrködésben, az elején a hangulat feloldására nagyon jó volna.
Nem a farkad mérete az első számú szempont!
Csak hármasban lehetséges bármi, ha zavar a másik pasi jelenléte, ne is próbálkozz!
Helyünk nincs, ezt közösen kell megoldanunk.
Ha Te is hosszú távra tervezel és tudod a szereped egy ilyen kapcsolatban, várjuk a leveled.
Szeged vagy környékén pár házibarátja lennék
Sziasztok!
30-55év közötti házaspár házibarátja lennék Kaposvár és annak 80 km-es körzetében.
49éves, független,fiatalos,nem dohányzó,potens férfi vagyok.
30-55év közötti házaspár házibarátja lennék Kaposvár és annak 80 km-es körzetében.
49éves, független,fiatalos,nem dohányzó,potens férfi vagyok.
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
sziasztok,sziivesen lennek hazibarat
39 eves biszex ferfi vagyok,a biszexualitason inkabb nyitottsag,kozelsem buzisag...
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
39 eves biszex ferfi vagyok,a biszexualitason inkabb nyitottsag,kozelsem buzisag...
magas,ferfias az alkatom,farkam 18cm
biszex vagy hetero parokhoz csatlakoznek a holgy vagy akar mindket fel oromere
van autom,tudok utazni
irjatok mailt,ismerkedjunk,nem kamus vagyok,elmegyek a megbeszelt randira
szolo ferfiak ne irjatok
oxigen80@gmail.com
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Házibarátnak jelentkezem kedves párhoz.Fotóim vannak fent.Írjatok nyugodtan.
Sziasztok! Kecskemeti diszkrét pár, egy diszkrét kapcsolatra htávra?
sziasztok . pest megyéből keresünk fiatalabb férfit aki szívesen csatlakozna párhoz.RAPID NEM ÉRDEKEL.,
kérlek olvassatok adatlapot.
kérlek olvassatok adatlapot.
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Üdv.
Keresem nyitott ,ápolt ,intelligens hölgy társaságát Fejér megyében vagy Fehérvárhoz közel. Szórakozni, bulizni.
Utazni tudok.
Keresem nyitott ,ápolt ,intelligens hölgy társaságát Fejér megyében vagy Fehérvárhoz közel. Szórakozni, bulizni.

Utazni tudok.

Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok! 26 éves tetovált piercinges fiú vagyok, ismerkednék hölgyekkel párokkal!! Lehet vékony telt egyik se baj köszönöm a figyelmet!!!
sziasztok Rotterdamban keresek sexpartnert. 48 as pasi. hely van.
Sziasztok szivesenn lennék pár hazibaratja
Sziasztok 33/40 pár keres ma estére utazni tudó max 40 éves pasit max 17 cm mérettel
Napközben / kb. 10 ès 14óra között/ ráérő, bisex férfi barátságát keressük , Fóton lakunk itt lehetne találkozni is. Ne legyen arcszőrzet , és dohányzás, és fogadd el ,hogy aktus csak gumiva lehet.
Brigitta és István
Brigitta és István