Igènyes, megbízható fèrfit keresünk.
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok

Kedves, normális, megbízható, diszkrét, vidám férfi keresi hasonló hölgy partnerét. Párok hölgy tagjának öröméhez szívesen hozzájárulok.
Kedves házibarát! Igyuk már meg ... a ház borát!

Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Pesten párhoz beszállnèk!!!!!
Sziasztok!
Fiatalos 20 éveibe járó baráti társaság (4-én) keresünk egy kedves Fiatalos bulizos párt!
“Persze csak is 22:00 után

Fiatalos 20 éveibe járó baráti társaság (4-én) keresünk egy kedves Fiatalos bulizos párt!
“Persze csak is 22:00 után
Sziasztok 40 éves sportos férfi h barát lenne.....privi...
Szegedi vagy környéki pár házibarátja lennék szentesiendre1@gmail.com
40 éves sportos Pest megyei férfi házibarát lenne .privi..
Ma illetve holnap este párhoz csatlakoznék.
Hajdú,Szabolcs megye.
49 éves kopasz,jó méretű pasi vagyok
Hajdú,Szabolcs megye.
49 éves kopasz,jó méretű pasi vagyok
Sziasztok!
Normális,egyszerű,dolgozó emberke szeged környékéről házibarátnak párhoz? akár most hétvégi tali..?? írj ha magadra ismersz.
Normális,egyszerű,dolgozó emberke szeged környékéről házibarátnak párhoz? akár most hétvégi tali..?? írj ha magadra ismersz.

Sziasztok! Ismerkednénk. Adatlapot olvas!
Idősebb párt keresek, ahol a hölgyet dughatnám férje előtt. Kölcsönös diszkréció fontos.
Sziasztok!
Ma délután 2-4 körül, IV kerületből lenne hölgy vagy pár, akinek lenne kedve találkoznk, egy ápolt, kedves 31 éves pasival?
Ma délután 2-4 körül, IV kerületből lenne hölgy vagy pár, akinek lenne kedve találkoznk, egy ápolt, kedves 31 éves pasival?
Sziasztok 33/40par vagyunk Hatvan mellet lakunk ma estére keresünk pasit viberen írjunk irj viber számot
Sziasztok. Parral ismerkednek akar mindkét fél örömére. Esztergom Tatabanya BP környéke
Sziasztok 40 éves sportos jól tejelő férfi házibarát lenne ,privi....