Sziasztok
Hétköznap, lehetőleg délelőttre keresek partnert, partnereket, titkos kalandhoz a közelemből. Elsősorban hölgyet vagy párt. Párokkal akár mindenki örömére, akár kizárólag hetero alapon, csak megbeszélés kérdése. Hely és maximális diszkréció szükséges.
Hétköznap, lehetőleg délelőttre keresek partnert, partnereket, titkos kalandhoz a közelemből. Elsősorban hölgyet vagy párt. Párokkal akár mindenki örömére, akár kizárólag hetero alapon, csak megbeszélés kérdése. Hely és maximális diszkréció szükséges.
Sziasztok,
Szívesen ismerkednék Veletek, ha aktuális még.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 20. csütörtök 09:58), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 20. csütörtök 09:58
Szívesen ismerkednék Veletek, ha aktuális még.

Törölt felhasználó (4245822)

Sziaszok.
Fiatalabb férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt . és nem árt ha figyelembe is veszed )
Fiatalabb férfi partnert keresünk az adatlapunk szerint női tagunknak (.írás és olvasás elvárt . és nem árt ha figyelembe is veszed )
Győrből keresünk igényes házibarátot.
Hajdú-Bihar megyében szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Masszázs hölgynek, párok hölgy tagjának Fejér megyében.Ma vagy a hétvégén . Privát üzenetekre szívesen válaszolok. Jelige: massageboy40.

Diszkrét, humoros, figyelmes nagy darab mackós pasiként keresek Párt, akikkel jól érezhetjük egymást, akár baráti kapcsolat is kialakulhatna. Tudom milyen házibarátnak lenni, volt már benne részem, tudom mit szabad, hogyan kell viselkedni. Jó lenne egy kötetlen baráti hármas kapcsolat egy párral...
Párokhoz, hölgyhöz csatlakoznék, finom masszázzsal is.
rendszeresen cummantanék gyakran kanos heteró srácot maximális titoktartás mellett. privi ha érdekel
Bp 39 éves 170/90 kg 20/6 farokkal párokhoz illetve nőkhöz csatlakoznék !!!
Szentendrén lakunk, egy sportos, bi, 50-es házibarátot keresünk, vagy szívesen megismerkednénk egy párral!!!
(csak fotóval!)
Szeretünk nudizni....
(csak fotóval!)
Szeretünk nudizni....
Szegeden és környékén lennek pár házibarátja
Duci-vékony, fiatal-idős.... Írjatok és ismerkedjünk meg

Duci-vékony, fiatal-idős.... Írjatok és ismerkedjünk meg

Sziasztok . . Pár vagyunk és maximum 30 év közeli fiatal potens férfi táraságát keressük pest megyéből .többi elvárás az adatlapon.,
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok! Szombat estére keresek hölgyet vagy párt bpn vagy 50km körzetben. Utazni tudok. Sziasztok!
Sziasztok keresünk az oldalunkon leírtak szerint fiatalabb férfit , aki csatlakozna feleség kényeztetéshez
Sziasztok!
Budapest és környékén párral ismerkednék!
Tartós hosszú távú hazibarati kapcsolat!
Budapest és környékén párral ismerkednék!
Tartós hosszú távú hazibarati kapcsolat!
Keresünk holnap estére,egy jóképű, 35-45 közötti pasit,aki beszállna hozzánk harmadiknak.
Utazni tudunk,de nem a világ végére.
Arc,és testképet kérünk e-mail-ben,ha tetszel nekünk,csak akkor válaszolunk.
Csak akkor írj,ha ezeket a feltételeket így elfogadod,és ráérsz holnap este,éjjel.
Diszkréció,higiénia elvárt.
Redstage2005@gmail.com
Utazni tudunk,de nem a világ végére.
Arc,és testképet kérünk e-mail-ben,ha tetszel nekünk,csak akkor válaszolunk.
Csak akkor írj,ha ezeket a feltételeket így elfogadod,és ráérsz holnap este,éjjel.
Diszkréció,higiénia elvárt.
Redstage2005@gmail.com
Idöseb szörös puncit nyalnék
Ma estere keresunk nagymertu potens pasit vagy párt Nyiregyhazan ill kornyeken
Igenyes pár vagyunk.
Helyunk van
Igenyes pár vagyunk.
Helyunk van