nézőpont kérdése
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 30. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 23:08
Törölt felhasználó (3147212)

senki?
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok.
Párokat fogadnék Budaörsi házamban!Ha hétvégére kerestek Bp.-en szállást,akkor jelentkezzetek!Szívesen szállítalak benneteket,akár egész hétvégén! Mindenre nyitott volt, volt sportoló srác!
...kisebb méret nem hátrány!
Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
Sziasztok ,. . hetero párként egyedülálló fiatalabb . férfi baráti és erotikus társaságát keressük nem egy estére .. hely van ..Többi az adatlapunkon.
jófarkú házibarátot keresünk
Szentendrén és környékén 40-es, 50-es, sportos, enyhén bi házibarátot keresünk hosszútávra!
Szívesen csatlakoznak akar a barátommal
(Ez egy válasz lola_mia üzenetére (2020. 07. 01. szerda 17:34), amit ide kattintva olvashatsz)
Hétvégére keresünk férfi beszállót, jöhetsz a barátoddal is.
sok a vén buzi
azt a tróger nőt??
(Ez egy válasz malacka 1 üzenetére (2020. 07. 01. szerda 06:33), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 07. 01. szerda 06:33

Sziasztok. Jövő hétre keresnénk nagyfarkú Néger! fiút fiúkat feleség kényeztetésére. Jelentkező?
Sziasztok.Nyíregyházi párhoz csatlakoznék.
Sziasztok lányokkal pártokkal ismerkednnék Miskolc Barcika Ózd környékén
sziasztok! 26 éves pesti srác vagyok sok tetoválásal piercingel rendelkezek,párokhoz és hölgyhöz csatlakoznék !!!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok Győr és környékén kimondottan bi férfitagú párral ismerkednék !!!! Ahol minimum alap a férfiak közötti kölcsönös orális játék !!!!
Sziasztok.
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 06. 30. kedd 23:08), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 06. 30. kedd 23:08

Törölt felhasználó (3147212)

senki?
Sziasztok!
40-es házaspár barátja lennék Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében.
Köszönöm.
40-es házaspár barátja lennék Szigetvár-Pécs-Szekszárd közelében.
Köszönöm.
Sziasztok. Jövő hétre keresnénk nagyfarkú Néger! fiút fiúkat feleség kényeztetésére. Jelentkező?