Sziasztok!
40-50-es házaspárral ismerkednék.. Minden lényeges, információ rólam megtalálható az adatlapomon a fotóimmal egyetemben.
40-50-es házaspárral ismerkednék.. Minden lényeges, információ rólam megtalálható az adatlapomon a fotóimmal egyetemben.
Sziasztok
Fiatal kigyurt kifejezetten nagy vastag farkú sracot keresek feleségem kényeztetésére.
Kép nélkül ne írjatok.
Fiatal kigyurt kifejezetten nagy vastag farkú sracot keresek feleségem kényeztetésére.
Kép nélkül ne írjatok.
Házibarát kettónk örömére mai kezdéssel?

Szia!
Fèfit keressünk a feleség örömère.
Fèfit keressünk a feleség örömère.
Sziasztok! 24 éves hetero srác keres hölgyget, párt. Normális, igényes diszkrét, borotvált vagyok. Fejérmegye Székesfehérvár 100km-es vonzáskörzetében.
sziasztok! 34éves debreceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van pártól se zárkózunk el!
Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
...fotók az oldalunkon
Szentendrén lakunk, egy sportos, bi, 50-es házibarátot keresünk, vagy szívesen megismerkednénk egy párral!!!
(csak fotóval!)
Szeretünk nudizni....
(csak fotóval!)
Szeretünk nudizni....
Szia , sziasztok !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !
Szexi napot és izgalmas ismerkedést mindenkinek !
Ezúton ismerkednék hölggyel,párral !
Gyengéd,diszkrét, ffi részről hetero kapcsolatra !
Utazás nem gond !

Sziasztok!
Jó megjelenésű, ápolt,31 igényes férfiként szívesen találkoznék ma este egy kedves Párral. Többesben tapasztalt, nyitott gondolkodású és vállalkozó szellemű vagyok. Szívesen utazom, helyem a Dél-Dunántúlon van.
Lehet szó akár közös wellnessről, szaunáról is.
Jó megjelenésű, ápolt,31 igényes férfiként szívesen találkoznék ma este egy kedves Párral. Többesben tapasztalt, nyitott gondolkodású és vállalkozó szellemű vagyok. Szívesen utazom, helyem a Dél-Dunántúlon van.
Lehet szó akár közös wellnessről, szaunáról is.
Szegedi pár??
Sziasztok!
Fejér megyei párhoz csatlakoznék! A szabályokat ti szabjátok!
Fejér megyei párhoz csatlakoznék! A szabályokat ti szabjátok!

Budapesti, arányos (170/60) srác vékony párokat keres, (40-ig) mindkét fél örömének fokozására, de szívesen néznélek is Titeket! Lehetőleg hosszabb távra keresek, ha Ti is, feltétlen írjatok!
Sziasztok. 20-as éveiben járó pár vagyunk harmadiknak keresnénk igényes ápolt férfit. Fotó van rólunk, rólad is legyen. Privátban nyugodtan írjatok puszi.
Sziasztok!
Szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében egész hétvégén.
Szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében egész hétvégén.
sziasztok! 34éves debrebceni pár vagyunk lányt keresünk lányos játékokra helyünk van pártól se zárkótunk el!

Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok! Fejér megyei párt keresek!
Attila
Attila
Sziasztok!
Idősebb párral ismerkednék. Telt alkat, természetes intim nem akadály
Utazni tudok...
Idősebb párral ismerkednék. Telt alkat, természetes intim nem akadály