Üdv-44-188-95 ffias,szb,zszem,nfglen -megbizható valós házaspár ismeretségét keresem tartósra kik orálig beengednének a kapcsolatukba átverésektől,felesleges játszmáktól mentesen....aztán ha úgy alakul elmerülhetünk a műfajban..
swingerek,s kiknél nagy a "forgalom"kérem ne irjanak-bp de utazni tudok

Sziasztok!
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.
A hétvégén szívesen állok 40-50-es házaspár rendelkezésére Baranya, Tolna megyében.
Sziasztok . keresünk az oldalunkon leírtak alapján. fiatalabb heteró Pest megyei . férfit... ............rapid sex és rapid pasi nem érdekel.
Budapesten el szegődnék házi barátnak,kor alkat nem számít,diszkréció az fontos,többit priviben.
Sziasztok.Pesten vagyok dèlután.Szivesen lennèk házibarát.Igènyes bi párok előnyben.Küldjetek telszámot,hívlak.
Sziasztok!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Kaposvári 40-es pasi ismerkedne hölgyekkel vagy párokkal!
Diszkréció adott. Helyem sajnos nincs de szivesen utazom.
Kérlek olvass adatlapot és privátban keress!
Üdv!
Perverz pàr hàzibaràtja lennèk!!!
Házibarat a 14-10 kerületben?
Sziasztok!Párokhoz szívesen csatlakoznék a hölgy örömére kortól függetlenül Csongrád megyéből.Idősebb hölgyet is keresek 50-70év körülit. Olyan hölgyet is keresek aki szereti a harisnyát vagy combfixet. 37éves pasi vagyok
Érett 40+ pár házibarátja lennék... Fiatal srác
Szivesen csatlakoznèk párokhoz, hajdu-bihar megyèben .
Szasztok!
Házibarátot keresek, a szó jelentése értelmében, Szombathelyen. Az adatlapon minden, jelentkezés elött olvasd el és csak akkor írj, ha magadra ismersz! Csak közeliek!!!
Házibarátot keresek, a szó jelentése értelmében, Szombathelyen. Az adatlapon minden, jelentkezés elött olvasd el és csak akkor írj, ha magadra ismersz! Csak közeliek!!!
Kár, hogy pesti vagy.
(Ez egy válasz adam.o üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 14:12), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 14:12

Sziasztok. Hosszú távra házibarát lennék
Közös programok is. 40es 190/90 19/6 potens, intelligens pasi vagyok

Sziasztok! Partnert / Partnereket keresek minden jóra Komárom-Tatabánya környékén!
Sziasztok!
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Hétvégére keresek egy csinos diszkrét lányt/hölgyet. Helyem van. Szexszeljük át a hétvégét. Helyileg Budapest 11.kerben van helyem, fogadni tudok. smile
Üdv
Z
Egy nő "Ajkán" én is szívesen lennék csatlakozóóó
D
(Ez egy válasz X üzenetére (2020. 08. 03. hétfő 21:29), amit ide kattintva olvashatsz)
2020. 08. 03. hétfő 21:29

Törölt felhasználó (4305232)

Ajkán szívesen csatlakoznék párhoz minden jóra!
Ajkán szívesen csatlakoznék párhoz minden jóra!
Budapesten esetleg vonzás körzetében,házi barátnak elszegődnék a hölgy örömére,60-as ápolt nem független pasi vagyok,van bent képem,esetleg ha megfelelnék,kor alkat nem számít,légy diszkrét,várom a keresésedet.
Keresünk házibarátott ak szeretí a telt értt nöket üzi
Dunaújvárosi sportos pasi hölgyet, párt fogadna minden jóra....