jaszberenyi 50es ferfi hazi barátotok lenne irj ha érdekel
Jászberényi biszexpasi vagyok,biszexfiúpárt vagy melegpárt keresek szolnok megyében,üdv Péter.
Házibarárot keresünk. Mi 30as pár vagyunk mindkét félről bisex.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
Bp-en 10 16 17 18ker Maglód Vecsés környékén lenne az ideális.
Helyünk néha megoldható, de jó lenne ha neked lenne.
Legyél 30 alatti fiatal sportos/vékony. (felette csak nagyon extrém mérettel)
Aktív bisex követelmény!
Sok sok évig fix partnerünk helyére keresünk hosszú távra. Nem napi találkozó de azért nem is évi 1.
Rugalmas időbeosztás előny, mi is rugalmasak vagyunk.
Kettesben és 3asban is találkozás feltétel!!!
Ha úgy gondolod te lehetsz akit keresünk írj egy Bemutatkozó levelet. (Nem! az "ismerkedjünk" és ennyi tartalmú levelek egyből kukák). Farok piercing, golyók kizáró ok.
Eltűnős kamu emberekből elég volt már. Az első találkozó VELEM! Ha nem tetszik a feltétel nem kell írni. Ígyis úgyis mindenki felszívódik.
A közelünkből keresünk masszírozni tudó és szerető fiút! Ne gondold tovább!!!! Esetleg szimpátia esetén utána hármas szex.... Ápoltság, intelligencia!!!
Napkozbeni talalkakra keresek bi parokat, Holgyeket Budapesten.Biszex dolgok is ok.
Üzenet módosítása
Üzenet módosítása
pasit keresünk
Bisex férfi ismeretségét keressük, kedves vidám természetű pár vagyunk. Fóton lakunk itt lehetne találkozni, ne legyen túl nagy méreted, és arcszőrzet.
Hétköznap napközben is , este is ráérünk.
Hétköznap napközben is , este is ráérünk.
Sziasztok!
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Bp.-ti 37 éves egyedülálló heteró férfi vagyok.Párral (F-L)ismerkednék hármas kapcsolatra
a hölgy örömére kényeztetésére.Kiprobálnátok,fantáziáltok róla ismerkedjünk.Kis tapasztalatom van e téren.
178/73kg vagyok átlagos normális jó adottságok
Sziasztok,
Már többször voltam házibarát és úgy érzem ismét eljött az ideje annak, hogy kialakítsak egy ilyen kapcsolatot. Budapest és környékén keresnék olyan partnert aki hosszú távra keres házibarátot. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Már többször voltam házibarát és úgy érzem ismét eljött az ideje annak, hogy kialakítsak egy ilyen kapcsolatot. Budapest és környékén keresnék olyan partnert aki hosszú távra keres házibarátot. Ápoltság és diszkréció adott és elvárt.
Ma késö estére keresünk olyan fiut Nyékládháza mellet,akinek nem okoz gondot ha a féj elött dug,szopat...min 17cm.
Szegedi Hölgyet Párt Keresek!
Hévízen üdülő párokkal barátkoznek ....
Jelentkezem
(Ez egy válasz mossion üzenetére (2020. 06. 12. péntek 16:17), amit ide kattintva olvashatsz)
Nógrádban keresek egy elhanyagolt , kielégitetlen anyukát , asszonyt ,vagy olyan lányt,aki szeretné megismerni az orgazmust !
Sziasztok!
40-es baranyai házaspárral barátja lennék.
Köszönöm.
40-es baranyai házaspárral barátja lennék.
Köszönöm.
Ma éjelre keresnénk,kimondotan nagy farku fiut a feleség kényeztetésére .ónodon a hely megoldot 23 orátol aktuális.privin keres.
Sziasztok!
Este vagy a hétvégén egy elhanyagolt anyukát kényeztetnék vagy egy kiéhezett Milfet!
Este vagy a hétvégén egy elhanyagolt anyukát kényeztetnék vagy egy kiéhezett Milfet!
Fejèr környèkèn pár házibarátja lennèk
Szeretnék urakat, csak az élvezetért kényeztetni, esetleg ha kimondottan vékony a szerszám, megdugatnám magam, de párokhoz is szívesen beszállnék, mindkét nem alázatos kényeztetésére.
Biszexfiúpár vagy melegpár barátságát keresemhosszútávra szolnok megyében,ápolt 60as biunipasi vagyok jászberényböl üdv Péter.