Sziasztok!
Figyelmes,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk.
Figyelmes,értelmes fiúval,férfivel ismerkednénk.
sziasztok! Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A többit levélben .
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
Szegedi szeximádó pár házibarátja lennék. Privátba írjetok
kár,hogy senki nem ismerkedik az adatlapunk alapján,vagy ha ismerkedik,nem tud olvasni!
Sziasztok!
40-es baranyai házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
40-es baranyai házaspár barátja lennék.
Köszönöm.
Budapesti 60-as nem független ápolt pasi,házibarátja lenne egy ápolt párnál,a hölgy örömére,van bent képem.
NYékládháza környékén keresünk állandó házibarátot nagy farku fiu személyében.helyünk és alkalmunk inkább hétvégén van, késö este éjel. A feleség örömére keresünk,,a férj inkább passziv részvételével. privin keres.
Szia. Magunkhoz hasonló értéket valló barátságon alapuló házibarátot keresünk. Bárhol lehetsz, de praktikusabb, ha Fejér megyéhez közel vagy.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk.
Mi 54 éves pár vagyunk, Szükséges bemutatkozó levél. Kérünk nem azt írd, hogy mekkorád van és hogy szeretsz szexelni, mert itt mindeki azért van. Magadról írj.
Továbbá ne írd azt, hogy kérdezzetek. Mi nem kérdezünk, mi barátot keresünk.
Házibarát lennék Gödöllőn irj a többit megbeszéljük.......privi.
Budaörsi házamban fogadnék párokat!Mindenre nyitott vagyok!
Bács kiskun megyében barátkoznék, kedves párral.
Sziasztok!Szívesen betölteném a "házibarát" pozíciót(a távolság miatt legjobb lenne Észak BP,Dunakanyar(bp-Esztergom,Bp-Vác,III,IV. XIII. ker)!Amit magamról elárulok most:sportos,szex centrikus,független Férfi vagyok.Ha gondoljátok szívesen várom privát formába az ismerkedést!
Sziasztok. NYékládháza környékén keresünk házibarátot.min 17cm farok,alkat kor nem lényeg.általában késö este van helyünk ónodon.a feleség örömére keresünk a férj aktiv vagy passziv részvételével,prin keres.
Szia , sziasztok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !
Borsod és a környező megyékből,ezúton ismerkednék szexcentrikus és a többes terén nyitni szándékozó KEZDŐ hölggyel,párral !
Kölcsönös,szimpátián alapuló , diszkrét kapcsolathoz !
Csakis a hölgy örömének fokozására !
Ez lehet simogatás,vagy orális szex,akár viszonzás nélkül is !
Vagy pusztán jelenlét,kukkolás !
Én önmagamra és környezetemre is igényes ffi vagyok !

Sziasztok! 28 éves pasi vagyok, Debrecen és környékén (100km) csatlakoznék párhoz vagy hölgyhöz szerda vagy csütörtök este.
Képem van fent adatlapomon
Képem van fent adatlapomon
házibarátot keresünk átlagos testalkatú jófarkú pasit
Sziasztok!
40-es baranyai házaspárral barátja lennék.
Köszönöm.
40-es baranyai házaspárral barátja lennék.
Köszönöm.
Sziasztok !
Odaadó házibarát lennék. Kor és területi elhelyezkedés indiferens.
Odaadó házibarát lennék. Kor és területi elhelyezkedés indiferens.
Sziasztok 60as biunipasi vok jászberényböl,biszex fiúpárt ésvagy meleleg párt keresek hosszútávu barátságra szolnok megyében.
Sziasztok...,Biszex hogytagu pár barátságát keresem, Keszthely Hévíz tersegeben...