Sziasztok 43 éves férfi vagyok szívesen szoptatnák dugnám párok hölgy tagját kocsimban. Átlagos méretem van szeretek mindent a szexben szegeden vagy a környéken keresek
potens 40felettiként keresek, képeim itt, találj meg!
Sziasztok! Akár már ma kényeztetnék nőt, csatlakoznék párhoz. Némi protekcióval 2-3 naponta teszteltetek Koronára. Képek, infók az adatlapon, privát üzenetben elérsz. Szép napot mindenkinek!
Budapesti hölgy vagy párt keresek
Sziasztok. Kecskeméten ma valaki a szabadna?
Házibarát lennék, de főleg kettesben a nő örömére
Budapest és környéke hétköznap délelőtt vagy kora délután. Ápolt, intelligens, jó humorú, magas jóképű, és roppant szerény, szexben jártas és heteró alapon nyitott pasi vagyok.

Othon unatkozó hölgy házi játszó társa lennék
sziasztok! Házibarátot keresünk 40-60 éves korig ettől nincs eltérés. vagy párt kis mérettel aki éjjel is ráér és szeret bulizni is.Ha a szimpátia megvan szombat este várunk.iszogatás-beszélgetés,barátkozás és sex hármasban.négyesben.Nem egyből ágyba ahogy sokan elképzelik,mert ahhoz azért kell egy kis ismerkedés. Csak Hetero pasi érdekel. A csaj lehet bisex,mert nálunk is az. A többit levélben . UI :a bulihoz hozzá is kell járulni hogy azért ne mi álljunk mindent
renault68@freemail.hu
renault68@freemail.hu
Középkorú párnál tennék a hölgy örömére.....ahogy jól esik, bármi érdekel. BP. Lehetőleg hosszabb távra, rendszeres találkozásokra keresek. Egyedülálló érettebb hölgy is szóba jöhet

Szép napot!Párokkal ismerkednék hogy néha kilépjünk a szürke hétköznapokból.üdv.
Házibarát lennék idősebb párnál. Fonyód kke. Rendszeresen!
Tartós kapcsolatra keresek párt!Én Budaörsön élek,fogadni is tudlak benneteket,de szívesen utazok is! Mindenre nyitott vagyok!
Sziasztok. Kaposvár közelében házibarát lennék

Sziasztok,kellemes,potens,határozott,férfi vagyok,de szeretem a viccet,szeretnék,egy kedves,müvelt,házaspárt,találni hosszu távon,akikkel,lehet játszani,gondolok most például ilyen dolgokra mint:szembe kötős szex,csak én szexelek a hőlgyel és a férj nézi,aztán persze ö is be szál
Sziasztok Hölgyeim
Szeretne valaki Szabolcs megyében egy fiatal 26éves srácot házibarátnak?

Szeretne valaki Szabolcs megyében egy fiatal 26éves srácot házibarátnak?
Sziasztok!
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Szívesen ismerkednék 35-55 közötti komoly, megbízható, hetero házaspárral Baranya, Tolna megyében. Fotóimat és bemutatkozásomat megtaláljátok az adatlapomon. Privát levélben tudjuk folytatni az ismerkedést, ha elnyertem a tetszésetek.
Köszönöm.
Csongrád megye párokat hölgyeket keresek átlagos mérettel sok spermaval. Mehet arca szájba élvezés akár enyhe bi dolgok
Szia Karcag és 60km körzetében szívesen lennék házibarát.
Sziasztok heves megyében lenék megbizhato házibarát

*Sziasztok lennek hoszutavon egy 60*+parnak hazibarat *Hajdubiharban,megbizhato komoly pasi vagyok